Zanimljivo

NAJSTROŽI modni sudija u Srbiji ocenio Melanijin stil i žestoko opleo po OVE DVE DAME!

Objavljeno: 21.01.2017 | 20:59Izvor: Blic

Euforija oko inauguracije novog američkog predsednika Donalda Trampa uzdrmala je svet, a sve oči su juče i danas bile uprte u prelepu prvu damu Melaniju. Njen stil oduševio je gotovo sve svetske modne kritičare, a mi smo želeli da saznamo šta o njoj misli najstroži modni sudija u Srbiji - Saša Vidić.

- Oduševljen sam! Melanija ima MNOGO više stila od prethodne prve dame Mišel, koja mi se uopšte ne dopada. Sva modna izdanja su apsolutno besprekorna, a najviše mi se dopala haljina koju je nosila na inauguracijskom balu - rekao je Vidić za "Ženu".

Melanija i Donald Tramp na inauguracijskom balu

Ni za ostala izdanja Saša nema apsolutnu zamerku, bebi-plava kombinacija u stilu Džeki Kenedi ga je takođe oduševila, a kada bi nekim slučajem imao priliku da i sam stilizuje prvu damu Amerike, kod njenog oblačenja apsolutno ništa ne bi menjao.

Na brojne komentare da je Donaldov izbor kravate potpuno pogrešan, Saša kaže samo jedno - potpuna besmislica!

- To ima samo u Srbiji! Usklađivanje stajlinga kod parova je besmisleno, a Trampov izbor kravate je potpuno logičan. Crvena boja predstavlja moć i nose je i mnogi naši političari - ističe Saša.

Za Ivanku takođe ima samo reči hvale, a kada su Mišel Obama i Hilari Klinton u pitanju, odbija da ih komentariše jer mu nisu nimalo inspirativne.

- Na njih ne želim da trošim reči, potpuno su nebitne - rekao nam je Saša u svom prepoznatljivom stilu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u