Zanimljivo

Na šta smo se ložili 2007. kad je izašao prvi ajfon

Objavljeno: 26.07.2016 | 12:12Izvor: 24sata.rs

Epl je svoj prvi ajfon predstavio 2007. godine. Tada je ovaj telefon viđen kao čudo tehnologije i prava revolucija. Međutim, stvari su se od tada mnooogo promenile - ako nam ne verujete, pogledajte samo na šta smo se ložili te davne 2007.

Slušali smo

Ako je niste naučili od reči do reči, sigurno ste bili zarobljeni na pustom ostrvu jer jednostavno nije postojala radio stanica, klub ili prodavnica u kojoj niste mogli da čujete ovu pesmu.

Gledali smo

Hari Poter i Red feniksa

Hari je tokom svoje pete godine studiranja na čuvenom Hogvortsu suspendovan i niko mu ne veruje da se susreo sa zlim lordom Voldemorom, ali da vas ne gušimo, sigurno ste ovaj film odgledali milion puta od tada na brojnim televizijama i sada već predstavlja dostojnog zamenika za Umri muški i Zvezdane Ratove u novogodišnjem programu.

Ljudi sa Menhetna

Muškarci su sanjali da budu Don Drejper a devojke su maštale o njemu, barem one koje privlače tipovi koji puše u kancelariji tokom radnog vremena i koriste svaku priliku da se napiju i odvedu nekoga u krevet.

Igrali smo

Call of Duty 4

Baš kao i u stvarnom svetu, ovde rat nikada ne prestaje.

Šokiralo nas je

Nakon neverovatno uspešne fudbalske karijere u Velikoj Britaniji i Španiji, Bekam je shvatio da su novčanice podjednako zelene kao trava na terenu pa je odlučio da za 250 miliona dolara potpiše ugovor sa klubom Los Anđeles Galaksi i preseli se u Ameriku gde teren verovatno i jeste zelen od novca, a ulice su popločane zlatom.

Nosili smo

Da li vam izgleda poznato?Da li vam izgleda poznato?, Foto: Profimedia.rs

Nakon godina koje su devojke provele trudeći se da im zadnjice ne ispadaju iz plitkih farmerki, napokon su dobile olakšanje u vidu modela sa visokim strukom.

Kao i obično, i ovaj trend su lansirale omiljene zvezde paparaca kao što je Džesika Simpson koja je tada itekako bila popularna. Sada ćete verovatno morati da je potražite na Guglu.

Sa druge strane, u velikoj meri zahvaljujući i seriji Muškarci sa Menhetna, muškarci su napokon rešili da izađu iz velikih farmerki i majica sa printovima većim od života i počnu da nose stvari koje više odgovaraju njihovoj figuri. Barem neke koristi od te 2007.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u