Zanimljivo

NA POROĐAJU JE SAZNALA STRAVIČNU VEST, A ONDA SU TRAGEDIJE NASTAVILE DA SE NIŽU: PEVAČICA GRANDA OTKRILA BOLNU STVAR KOJU NIKADA NEĆE PREŽALITI

Objavljeno: 13.09.2017 | 14:34Izvor: Puls

Biljana Sečivanović učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" probila se na estradnu scenu, međutim malo ko zna da je ova pevačica u životu pretrpela mnogo teških trenutaka.

Tragedije nisu zaobilazile mladu pevačicu, a ona se trudila da se sa njima hrabro nosi. Jedan od najbolnijih trenutaka u njenom životu bio je kada je na porođaju, dok je na svet donosila svog sina Mateju, saznala da je sin njene rođene sestre preminuo. 

Nakon ove velike porodične tragedije, Biljanina sestra obolela je od raka, ali nakon prvobitne sreće zbog njenog izlečenja usledio je još jedan tužan događaj. Pevačici "Granda" pre nekoliko godina preminuo je otac, koji je takođe vodio tešku borbu sa kancerom.

Biljana je uložila sve što je imala i potrošila više hiljada evra na lečenje svog tate, ali nažalost bez uspeha. Iako se trudi da zaboravi prošlost, sada je priznala da ne može da prežali jednu stvar.

- Žalim što nisam provela više vremena sa svojim ocem pre nego što je umro - priznala je Biljana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u