Zanimljivo

NA METI PROGONITELJA! Hrvatsku starletu UCENJUJU jer se dopisivala sa Ronaldom! (FOTO)

Objavljeno: 01.07.2016 | 22:32Izvor: medio.rs

Pevačicu, starletu i spisateljicu je nepoznati momak fotografisao u jednom kafiću u trenutku kada se dopisivala sa svetski poznatim fudbalerom.

Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, našla se na meti ucena.

Naime, nju je nepoznati momak fotografisao u jednom kafiću u trenutku kada se dopisivala sa svetski poznatim fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

Kristijano Ronaldo, Foto: Instagram printscreenKristijano Ronaldo, Foto: Instagram printscreen

On je za ove fotografije tražio ogromnu sumu novca, što je Nives odmah odbila.

Kako bi dokazala anonimnom momku da ga se ne plaši, ona je fotografije objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

– Da, sigurno će ti neko otkupiti fotošopirane fotografije za te pare. Ajde da si bar pokušao sa 1.500 evra. Da se razumemo, ja ti ne bih dala ni pare ali možda bih te angažovala da mi fotošopiraš fotke pošto to još uvek niko ne radi, a vidim da je moderno. Međutim, pošto si pre svega gramziv i vrlo nekulturan (nije pristojno čitati tuđe poruke, a još manje snimati ih), naša saradnja nije moguća. Poštedeću te truda slanja i sama objaviti fotku. P.S. Kao da bi iko poverovao da bi meni pisao Kristijano Ronaldo. Pa nisam ja Badr Har – napisala je besna Nives.

 

Još uvek nije poznato zbog čega bi je ucenjivali za dopisivanje sa Kristijanom, s obzirom na to da se ona 2014. godine razvela od supruga i fudbalera Dina Drpića.

Autor: M. Đurović

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u