Zanimljivo

MUŽ JE MALTRETIRAO, DOBIO STARATELJSTVO NAD ĆERKOM, ONA NJEMU PLAĆA ALIMENTACIJU, A SADA PORUČUJE: TRI GODINE ODRASTA BEZ MENE!

Objavljeno: 22.08.2017 | 09:15Izvor: Alo!

Ivani Stamenković Sindi, bivšoj članici nekada popularne grupe „Models”, sud je pre tri godine privremeno oduzeo starateljstvo nad tada četvorogodišnjom ćerkom Petrom i dodelio ga pevačicinom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću.

Po privremenoj meri, sud je tada odlučio da Ivana ima pravo da viđa ćerku dva puta nedeljno, ali i obavezu da bivšem suprugu plaća alimentaciju za dete. Međutim, borba za starateljstvo nije bila jedini put kada su se Ivana i Nikola našli pred sudom, te je bivša modelsica pre dve godine podnela tužbu protiv bivšeg muža zbog nasilja u porodici. Tada je otkrila da je batine trpela tokom trudnoće, ali i da se nasilje nije zaustavilo ni nakon što je par dobio ćerku.

Ivana Stamenković SindiIVANA STAMENKOVIĆ SINDI • INSTAGRAM

- Moj bivši suprug je krajem prošle godine osuđen uslovno na godinu i po dana zatvora, ali je Viši sud tu presudu ukinuo i predmet vratio Trećem osnovnom sudu. Sada se sve radi kako bi taj slučaj zastareo i kako bi nasilnik bio oslobođen odgovornosti - kaže Ivana i dodaje da joj najteže pada vreme sa ćerkom koje joj je oduzeto.

- Izdržavam kako moram. Već tri godine smo razdvojene, a u poslednjih godinu dana desile su se krupne stvari u njenom životu. Moja Petra je završila prvi razred, odličan je đak, savršeno priča engleski i francuski i igra tenis - kaže Ivana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u