Zanimljivo

Modni žiri: Maja Nikolić zarobljena u vremenu, bela pertla i fenomenalan ulični stil!

Objavljeno: 04.05.2016 | 11:27Izvor: Blic

Proleće je stiglo, a sa njim i novi trendovi koji se moraju ispratiti. Koje dame su odlično savladale modne lekcije, a koje imaju neopravdani iz časova dobrog stila otkrivamo sada.

MAJA NIKOLIĆ – OCENA 1

Zarobljena u vremenu, Maja kao po običaju bira potpuno prevaziđen animal print u vidu zebre, predubok dekolte, koji dvostrukoj mami nikako ne priliči, i džinovske platforme, za koje čak i vrapci na grani znaju da su totalni OUT! Frizura i šminka takođe nisu za neku pohvalu, a pevačica više izgleda kao da se sprema da popije prvu jutarnju kafu nego da izađe na binu da peva.

KATARINA ŽIVKOVIĆ – OCENA 2

Opet te proklete platforme gde im mesto nije. Kroj haljine u globalu nije loš, ali bezbroj nabora je potpuno pokvarilo utisak i učinilo da čitav stajling izgleda jeftino. S druge strane, Kaćina frizura nam se baš sviđa, a i ovakva šminka joj odlično stoji.

GOCA TRŽAN – OCENA 3

Goca i dobar stil nisu baš najbolji drugari. Da, ovakav model i dužina pantalona jesu aktuelni ove sezone, ali ova bela pertlica na struku nam taaako bode oči i imamo utisak da joj je ovaj kombinezon za dva broja veći. Boja jaknice se fino uklopila, ali cipele nisu dobar izbor. Neka opuštenija frizura i blaža šminka izgledale bi mnogo bolje!

JELISAVETA ORAŠANIN – OCENA 4

Pre svega, ova devojka ima brutalno dobro telo! Majica sa otvorenim ramenima poslednji je modni trend, a uklopljena sa ovakvom suknjom Jelisaveti zaista stoji fenomenalno. Ipak, sandale su previše elegantne za ovu kombinaciju, ali lepota mlade glumice poništava sve modne greške.

JELENA ROZGA – OCENA 5

E ovo je primer savršenog uličnog stila! Bajkerska jakna, opuštena bela majica, crne pantalone i kul čizmice recept su za odličan dnevni stajling. Crne sunčane naočare Jeleni odlično stoje, a sa ovakvom linijom i ne čudi što je jedna od najvećih zavodnica na Balkanu. Mi kažemo – svaka čast!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u