Zanimljivo

Modni žiri: Branka mora pod hitno da osveži garderober, a Milica da batali platforme

Objavljeno: 26.10.2016 | 12:06Izvor: Blic

Pevačica koja je pokazala previše, glumica sa stilom iz prošle decenije i jedan fenomenalan ulični stil. Ko je ove nedelje briljirao, a ko je dobio crveni karton kada je stajling u pitanju?

BRANKA PUJIĆ – OCENA 1

Iako za svoje 52 godine naša poznata glumica zaista izgleda odlično, za ovaj njen stajling nažalost se ne može reći isto. Zeleni blejzer na karnere i sa dodatkom mušema-materijala apsolutno je nenosiv u ovoj deceniji, a nije nam najjasniji ni momenat ljubičaste majičice ispod njega. Čizme takođe imaju neke pomalo bizarne dodatke na zglobovima koji izgledaju veoma loše. Ne očekujemo da se Branka oblači po poslednjim trendovima, ali ovo zaista ni na kome ne može da izgleda dobro.

KATARINA ŽIVKOVIĆ – OCENA 2

Izgleda da još puno godina treba da prođe da bi neke naše estradne pevačice shvatile da provokativno oblačenje ne podrazumeva i gole noge, i grudi na izvolte. I kandže na noktima. Jednostavno NE. Kaća je ovde igrala na siguricu misleći da sa malom crnom haljinom nema greške, ali žestoko je omanula.

SANJA MARINKOVIĆ – OCENA 3

Sanja je jako dobro obaveštena da je metalik najveći trend ove jeseni, ali ipak je u nekim stvarima pogrešila. Pantalone  su modernog kroja i dobro joj stoje, ali nisu najbolje uklopljene sa ostatkom kombinacije. Ovako uvučena bluza ne izgleda dobro, a i cipele su mogle da budu malo atraktivnije. Jača šminka bolje bi upotpunila ovaj upečatljiv stajling.

MILICA PAVLOVIĆ – OCENA 4

Milica je jako atraktivna i zgodna i može se reći da joj sve dobro stoji. Ovde imamo dosta dobrih komada, ali i poneki višak. Čipkana haljina i šljokičasta bomber jakna prave neočekivan, ali odličan spoj, dok su ovolike platforme na cipelama naprosto suvišne. Što se torbice tiče, izgleda kao da je pokupila prvu koja joj je došla pod ruku.

ZORANA JOVANOVIĆ – OCENA 5

Bilo bi čudno da modna blogerka nije odlično obučena, ali svakome se ponekad potkrade greška. Zorani se ovoga puta to nije desilo i pokazala nam je primer fenomenalnog uličnog stila. U jesenjoj sezoni je slojevito oblačenje neizostavno, a Zorana je dala odličan primer toga. Topla, pletena rolka ispod koje viri bela majica, iscepan džins i trendi bele patike su jednostavan, ali tako efektan spoj. Predivna „Celine“ torba došla je kao trešnjica na tortu. Bez greške!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u