Zanimljivo

Milica Pavlović dobila nepristojnu ponudu: Kad čujete ZA ŠTA joj Kinez nudi 187 HILJADA evra, bićete u šoku!

Objavljeno: 22.01.2017 | 10:17Izvor: Telegraf.rs

Atraktivna Milica Pavlović je ovih dana u centru domaćih, ali i inostranih medija, pa i ne čudi da joj poruke na društvenim mrežama stižu sa svih krajeva sveta

Nakon što je Milica Pavlović dospela u svetske medije zbog golišavog pojavljivanja u emisiji “Amidži šou“, a njen seksi dekolte je postao glavna tema naslovnica, inostrani mediji ne prestaju da se bave pevačicinim životom, pa su nedavno počele da kruže priče da je talentovana i popularna Leskovčanka – nevina!

Gle čuda, nakon ovih priča Milici su profili na društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana, a pevačica je navodno dobila i nepristojnu ponudu od izvesnog (i imućnog) Zanga iz Kine.

Prinstkrin: TV Pink

Prinstkrin: TV Pink

– Ćao, Milice. Čuo sam za tebe, pošto se o tebi piše ovde u Kini. Piše se mnogo o tvojoj karijeri, ali ja sam oduševljen koliko si ti seksi. Ono što me posebno zainteresovalo jeste činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost, Pronašao sam te ovde na Instagramu i zaista mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lepa i seksi. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma imućne porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvredim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovde i shvatićeš da sam ozbiljan. Čekaću tvoj odgovor. Puno pozdrava ti šaljem iz Šangaja – stoji u poruci uz potpis bogatog Kineza.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Milici je njen tim pokazao poruku, a ona je ostala hladna, budući da je godinama na estradi i već je naučila da ovakve stvari potpuno ignoriše…

– Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak da i uopšte odgovorim na takve poruke – izjavila je seksi senjorita za “Alo”.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Alo)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u