Zanimljivo

Milica Dabović otkrila istinu o svom odnosu sa Simonom: Ne znam šta više čeka da me zaprosi! (FOTO)

Objavljeno: 26.10.2016 | 17:58Izvor: medio.rs

Lepa srpska košarkašica je nedavno otkrila svoje planove za budućnosti koji, naravno, podrazumevaju i njenog izabranika Simona.

Milica Dabović je nedavno povodom gostovanja u emisji otkrila sve pojedinosti u vezi sa svojom knjigom, ali i privatnim životom. 

"Odlučila sam se da napišem autobiografiju. Knjiga je već u pripremi i verujem da će izaći sledeće godine. Našla sam izdavača i tim koji će se baviti knjigom, sve je spremno. Verujem da kad izađe, mnogima od nje neće biti dobro. Čitaoci će moći da očekuju brojne pikanterije i skandale", kazala je.

Milica je naglasila da se na taj potez odlučila, između ostalog, i zbog negativnih komentara o njoj u javnosti.

"Knjigu pišem prvenstveno zbog sebe, a zatim i dece koja me obožavaju i s kojom se svakodnevno dopisujem na društvenim mrežama. Biće mi drago da moju knjigu pročitaju svi, posebno oni koji negativno govore o meni",  rekla je naša košarkašica.

Milica je već godinu dana u ljubavnoj vezi sa bivšim hrvatskim rukometaše Šimetom Šiklićem, poznatijim pod nadimkom SimonDabovićeva kaže da je spremna za brak sa svojim izabranikom.

Lepa srpska košarkašica je nedavno otkrila svoje planove za budućnosti koji, naravno, podrazumevaju i njenog izabranika Simona.

"Ne znam stvarno šta čeka više i što me ne zaprosi. Ja sam prsten već izabrala, on još samo mora da skupi hrabrost i zaprosi me. Međutim, dok se on ne seti, ja sam fokusirana na pripremu mog košarkaškog kampa. Trudim se da znanje i sportski duh prenesem deci, da utičem na njih da se okrenu sportu, to je ono čime se bavim", istakla je Dabovićeva.

FOTO: SLOBODAN PIKULA ZA BONATTI

Poslednjih godina se spekulisalo da je Milica Dabović naklonjena ženskom polu, ali ona kaže da su sve to gluposti.

"Ma naravno, baš zato sam došla u tvoju emisiju. Mnogo mi se sviđaš. Hoćeš li da se udaš za mene?! Svašta ljudi pričaju", kazala je Milica u šali voditeljki emisije Mariji Lazić.

STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u