Zanimljivo

MIA BORISAVLJEVIĆ PRVI PUT OTVORENO O TRUDNOĆI, VEČERI U KOJOJ JE UPOZNALA SVOG IZABRANIKA I ZBOG ČEGA GA JE DUGO ODBIJALA!

Objavljeno: 22.08.2017 | 20:23Izvor: Blic

Popularni par Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od najlepših parova sa domaće estradne scene, a pevačica za „Blic puls“ otkriva zanimljive detalje njihovog prvog susreta, za koji je glavni krivac posao kojim se oboje bave. Iako je Mia u blagoslovenom stanju, pevačica još uvek ne želi da govori o tome u javnosti.

rerano je da pričam na tu temu, hvala na razumevanju - rekla je Mia i nastavila o prvom susretu sa Bojanom.

Mia Borisavljević i Bojan GrujićMIA BORISAVLJEVIĆ I BOJAN GRUJIĆ • RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

- Bojan i ja smo se upoznali na jednom mom nastupu u Beogradu. Došao je da čuje kako zvuči moja svirka jer je trebalo ubrzo da počne da nastupa sa mnom po preporuci mojih muzičara. Prva rečenica koju sam mu tada uputila bila je: „Au, čoveče, koliki si, izgledaš kao obezbeđenje, nemoj više da rasteš!” - nasmejano kaže Mia, koja je izgleda pravi dokaz kada ljudi kažu da nas uvek snađe ono što ne želimo.

- Ubrzo su se pojavile prve simpatije sa obe strane, ali smo to oboje krili. Najviše zbog posla! Tačnije, nisam sebi htela da priznam da mi se desilo upravo ono za šta sam tvrdila da nikad neće. To je da pomešam ljubav i posao! Međutim, razum se tu ništa ne pita. Dugo smo se odupirali našoj ljubavi, ali je privlačnost bila fatalna - iskreno kaže Mia, i dodaje da je odluka o zajedničkom životu u stvari bila spontana, koja se i pokazala kao dobar potez.

Mia Borisavljević i Bojan GrujićMIA BORISAVLJEVIĆ I BOJAN GRUJIĆ • RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

- Dosta vremena provodimo zajedno na putovanjima i u Beogradu. Bilo nam je sve teže da se razdvojimo čak i na par dana. Tako da nije bilo nikakvih usmenih dogovora o zajedničkom životu, to se samo od sebe dogodilo.

Mia i Bojan važe za par koji ne voli monotoniju i učestalost, a budući da njih dvoje imaju mnoštvo zajedničkih stvari, pevačica ističe da je to, pre svega, vaspitanje koje nose iz porodice, kao i pogled na budućnost. Pevačica ne krije da ju je Bojan najviše kupio svojom dobrotom i posvećenošću porodici.

Mia Borisavljević i Bojan GrujićMIA BORISAVLJEVIĆ I BOJAN GRUJIĆ • RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

- Bojan je jako odgovoran čovek na kojeg možete da se oslonite. Sa njim znam, kad se nešto dogovorim, da je to tako. Vrlo je privržen porodici, jako emotivan, ali i impulsivan. On je kreativan i tajanstven, što ga čini jako zanimljivom ličnošću. Volimo provod i društvo, da putujemo i da planiramo dosta unapred. Imamo previše toga zajedničkog. Najveća vrlina je što je dobar čovek, a mana mu je što je lenj. Nekad mu treba bager da sprovede neku ideju - nasmejano će Mia.

U domu poznatog para svakodnevne čarke nastaju isključivo zbog umora i stresa, na kraju kojih Mia obično popusti. Glavna i poslednja reč u njihovom odnosu ne postoji jer su, kako kaže Mia, oboje prilično svoji.

Mia Borisavljević i Bojan GrujićMIA BORISAVLJEVIĆ I BOJAN GRUJIĆ • RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

- Razlikujemo se po tome što sam ja inicijator, a Bojan to u sebi nema. Tako da je i ta razlika savršeno uklopljena. U svađama nije bitan razlog, samo loš način komunikacije dovede do eksplozije. Međutim, ja sam neko ko ne može da živi u ljutnji i inatu i ako problem može da se reši još u toku svađe, ja ga rešavam. Ništa ne ostavljam za sutra i prekosutra. Dosta sam popustljivija i uvek nađem rešenje - ističe Mia i dodaje da je ipak ona zadužena za kulinarska umeća.

- Olakšavajuća okolnost je ta što Bojan ne pije kafu i što mu se sviđa sve što ja spremim. Najviše od svega volimo da putujemo negde jer jedino tada ništa ne može da nam pokvari slobodno vreme. Kad ostanemo u Beogradu, slobodnog vremena skoro i da nemamo. Što se pesama tiče, svaki dan i noć su nam pesma. Tako da smenjuju se omiljene u zavisnosti od prilike i raspoloženja - kroz osmeh završava Mia.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u