Zanimljivo

MARIJA ŠERIFOVIĆ Želim dete kojem ću obezbediti lagodan život

Objavljeno: 18.08.2017 | 11:30Izvor: medio.rs

Marija Šerifović kaže da su joj astrolozi predvideli da će imati mnogo dece.

Bez obzira na to što deluje da pevačica beži od majčinstva, ona tvrdi da želi da ima naslednike. Ipak, prvo mora da ispuni ciljeve u vezi sa karijerom koje je zacrtala.

 Astrolozi su mi rekli da ću imati silnu decu, ali još ne razmišljam o tome. Imam neke stvari koje moram da ostvarim pre tog projekta. Ne volim da mi predviđaju sudbinu, ali radili su mi natalnu kartu. Meni je to nekako glupavo, jer mi kažu uglavnom isto. Uglavnom opisuju moj karakter. Pa upali TV, pa ćeš videti kakva - kaže pevačica.

Ona ističe da bi rado pružila dom i mališanima koji nemaju roditelje, ali naglašava da pre toga mora da im obezbedi lagodan život.

- Onog trena kad ispunim svoje želje i zamisli, mogu da usvojim i 200 klinaca. Samo da mogu da ih izdržavam i od njih pravim dobre ljude. Apsolutno nemam problem s tim - kaže pevačica za "Informer" i dodaje da bi volela da sa nekim deli porodični dom, ali da joj trenutno prija samoća:

- Solo sam jako dugo i prija mi. Kad na društvenim mrežama napišem da mi neko nedostaje, to uglavnom ima veze sa mojim psom Robijem, koji je uginuo. Emotivno mi ne nedostaje niko - kazala je Marija.

Izvor:Informer


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u