Zanimljivo

MAJA NIKOLIĆ PROVOCIRA: Kemiša muvam da bi Zorica poludela!

Objavljeno: 22.05.2017 | 17:10Izvor: medio.rs

Pevačica Maja Nikolić, koja članove žirija „Pinkovih zvezda” izluđuje time što ne zatvara usta, otkriva da je koleginici Zorici Brunclik našla slabu tačku.

Ona namerno zavodi njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša kako bi njena koleginica dostigla „tačku ključanja” i pobesnela.

"Kemiš i ja smo se malo ljubakali. Zorica je ljubomorna, ali to krije. Možda misli da je benigno zato što je u pitanju emisija, ali u privatnom životu kada bih napala Kemiša, odbrusila bi mi malo žešće. Međutim, nisam pokvarena i to ne radim u privatnom životu, ne volim oženjene muškarce i to stvarno nikada ne bih radila. Ne možeš graditi svoju sreću na tuđoj nesreći, ali za šou, kada su kamere upaljene, sve je dozvoljeno i sve može", uz šeretski osmeh kaže Maja i otkriva da još veću želju dobije da mazi Kemiša kada vidi da Zorica negoduje.

"Kemiš i je se malo ljubimo, grlimo i udeljujemo komplimente jedno drugom. Sviđa mi se što se Zorica „peca”. Šta god ja kažem, ona se upeca i onda je tu rasprava. Posle toga vidim da me namršteno gleda, ali se nasmeje kada se ugase kamere. U suštini, tokom emisije se posvađamo na krv i nož, ali niko nikoga ne mrzi, nismo neprijatelji", kaže Nikolićeva i dodaje da su ona i Kemiš najkompetentniji u žiriju.

Izvor:Alo


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u