Zanimljivo

Maca OSLOBODILA nemirne grudi, pa otkrila istinu o prostituciji, porniću i CENOVNIKU svojih usluga! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.2017 | 19:45Izvor: Telegraf.rs

Maca je odlučila da konačno razreši sve dileme i za Telegraf je otkrila šta je istina u pričama da se bavi prostitucijom i da je snimila pornić

Starleta i odnedavno voditeljka Maca Diskrecija je otvorila dušu u intervjuu za Telegraf, i bez dlake na jeziku je ispričala da li je istina da se bavi prostitucijom, da li ima pornić i postoji li zaista famozni cenovnik njenih usluga. 

Maca koja se u našoj redakciji pojavila nasmejana i bez brusa, priznala je da je već duže vreme bez seksa, a kada smo je pitali kako to izdržava, ona je kao iz topa odgovorila:

- Idem u teretanu!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Budući da je kao bomba odjeknula informacija koja se pojavila krajem januara, da se Diskrecija navodno bavi prostitucijom, Maca je te priče kategorički demantovala.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Nemam klijente, nikada me u životu, zbog bilo čega, policija nije privela, sve su to laži. Još jednom demantujem da se bavim prostitucijom – poručila je Maca.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Nakon što je Maca priznala da je PROSTITUTKA, objavljen i cenovnik njenih seks usluga!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Diksrecija tvrdi da nikada nije pominjala “cenovnik svojih usluga” i da je to još jedna izmišljotina. Takođe, ona navodi da nema pornić iako se na njenom Tviter nalogu nalazi nekoliko eksplicitnih snimaka…

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Nemam porniće, snimci na mom Tviteru nisu moji. Ko bude imao video dokaz da sam ja ikada govorila o cenovniku svojih usloga, ili moj pornić, tek tada može da kaže nešto protiv mene – zaključila je Maca.

Pogledajte šta je sve Maca ispričala o seksu, optužbama za prostituciju i svojoj emisiji:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u