Zanimljivo

KRIVA ŠTO SAM PREŽIVELA! EVA RAS I ISCELITELJ IZ PAROVA U ŽESTOKOM OKRŠAJU ZBOG KANCERA I BOGA!

Objavljeno: 20.09.2017 | 19:02Izvor: Puls

Sinoć je u emisiji "Upoznajte Parove" kod voditeljke Jovane Jeremić gostovala Eva Ras. Kada se povela priča o Alenu Azariću i njegovim metodama isceljenja, glumica je, kao pristalica zvanične medicine, bila skeptična.

 Ne da ne verujem u to, nego ga život demantuje svaki dan. Gospodine, mene leče 10 god od kancera, živa sam i radim, znači ti lekari znaju svoj posao. Cenite lekare koji me drže u životu. Vi govorite o tome da ljude na samrti vraćate u život. Lekari zaslužuju naše poštovanje. Ne da se pljuje po njima, oni ne znaju, otpisuju pacijente - rekla je Eva.

Eva RasEVA RAS • RAS / RAS SRBIJA

- Izvinite, koju ste školu završili? Imam na hiljade izlečenih od raka, koje su lekari otpisali. Ja sam završio i doktorirao na temu kako pobediti rak. Ja nisam nadrilekar. Ti ljudi su u manastirima ozdravili, na moštima, ikonama, svetaca. Ja se borim za prava, izbor lečenja. Nisam protiv lečenja. Vi ste jedan od 3 posto koji su preživeli, 97 odsto umre od raka. Nije Bog rekao: Dajte bombardovanje, ratove, zračenje - odgovorio je Azarić.

No, glumica je ostajala pri svom stavu:

- Vi ne možete neprekidno na Boga se pozivati. Mi Jevreji božje ime ne izgovaramo. A ja sam prema vama kriva jer sam preživela - uporna je bila Eva.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u