Zanimljivo

KRAJ KARIJERE SRPSKE EVROVIZIJSKE PREDSTAVNICE? Bojana Stamenov se povlači iz javnosti, evo i zašto!

Objavljeno: 22.02.2017 | 09:29Izvor: Kurir

Pevačica Bojana Stamenov, naša predstavnica za Pesmu Evrovizije, jedno vreme samo se povukla na neko vreme, a za to ima dobre razloge.

"Mediji mogu da prate mene kao umetnika, a mogu i da prate to da li sam smršala, da li sam se ugojila, da li imam dečka, nemam dečka, kako sam se obukla. Smatram da nisam jedna od tih estradnih umetnica i likova koji treba da budu praćeni na konto mode i izgleda", rekla je Bojana Stamenov za Bulevar.

"Istina je da sam smršala i istina je da hoću još da smršam. Sad su bili praznici i bila sam na dozvoljenoj pauzi, ali sad kreće proleće, kreće šetnja", otkrila je Bojana.

Bojana ima i jednu veliku želju.

"Otkad je moja starija sestra rodila sina i podarila mi sestrića, uživam u najdivnijem statusu tetke. Todor ima trigodine, a njegova mama me proziva da je krajnje vreme da joj uzvratim i postanem majka. To je, zapravo, i moja najveća želja, zbog nje sam se i upustila u ovu misiju mršavljenja. Planiram da za godinu i po stignem do dvocifrenog broja kilograma. Pa i ako potraje duže, nije strašno. Kilogrami se nisu stvorili preko noći, pa preko noći neće ni otići", objasnila je tada pevačica.

Foto Printscreen

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u