Zanimljivo

KOPI PEJST Ana počela da se oblači kao Švajni

Objavljeno: 10.01.2017 | 18:11Izvor: Alo!

Kažu da supružnici vremenom počnu da liče. Ana i Bastijan Švajnštajger još nisu počeli da liče, ali su počeli identično da se oblače.

Ana Ivanović i Bastijan ŠvajnštajgerSlavni supružnici fotografisani su tokom šetnje Češirom. Bivša srpska teniserka nedavno se vratila iz Beograda, gde je provela Božić. Ona je pokušala da svoj boravak u srpskoj prestonici sakrije od javnosti, ali to joj nije pošlo za rukom.Slavni supružnici fotografisani su tokom šetnje Češirom. Bivša srpska teniserka nedavno se vratila iz Beograda, gde je provela Božić. Ona je pokušala da svoj boravak u srpskoj prestonici sakrije od javnosti, ali to joj nije pošlo za rukom.

 

Naime, srpski ginekolog objavio je fotografiju sa Anom iz svoje ordinacije, i tako ne samo razotkrio njenu tajnu posetu, već i ponovo podstakao spekulacije o njenoj trudnoći.

Gospođa Švajnštajger nije se oglašavala povodom ovih spekulacija. Vratila se u Englesku, gde ponovo uživa u idiličnom porodičnom životu sa svojim suprugom.

Ana Ivanović i Bastijan ŠvajnštajgerSvratili po kafu, Foto: Profimedia

Paparaci su ih juče uslikali dok su se vraćali iz jednog veganskog restorana, sa kafom u rukama. Kao pravi džentlmen, Bastijan je svojoj dragoj otvorio vrata automobila, pre nego što je seo za volan, i tako joj izmamio osmeh.

Mnogima je zapao za oko jedan zanimljiv detalj - Ana i Bastijan bili su skoro identično obučeni. Oboje su nosili široke teget pantalone, kapute gotovo identične boje i kroja, patike, a oko vrata ešarpe koje su vezali na skoro isti način.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u