Zanimljivo

KONAČNO PRIZNALA! Zorannah otkrila čime ju je OSVOJIO novi dečko!

Objavljeno: 26.06.2016 | 22:00Izvor: medio.rs

Naša odluka je da se ne eksponiramo, cenimo našu privatnost i želimo da je sačuvamo. Nemam potrebu da se fotografišem za novine i stavljam akcenat na stvari iz intime, pored poslovnih uspeha, rekla je blogerka.

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, svakako je najplaćenija i najpopularnija modna blogerka u Srbiji.

Ona predstavlja uzor mnogim devojčicama, među kojima su izazvale oduševljenje njene knjige “Life&Style” i “Vanilla Sky”.

Iako se mnogo spekulisalo o njenom ljubavnom životu, te je u medijima bila povezivana sa Filipom Živojinovićem, Jovanovićeva je konačno priznala da ima dečka.

Foto: Instagram printscreen, Zorana Jovanović i Filip ŽivojinovićFoto: Instagram printscreen, Zorana Jovanović i Filip Živojinović

U pitanju je švajcarski fudbaler našeg porekla, Danijel Milićević, sa kojim je već nekoliko meseci u srećnoj vezi.

Foto: Instagram printscreen, Danijel MilićevićFoto: Instagram printscreen, Danijel Milićević

Ona je ovog puta otkrila kako je reagovala na fotografije njih dvoje u noćnom provodu koje su osvanule u srpskim medijima.

– Ako ne postavljam zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ne znači da nešto krijem. Jednostavno, moj privatni i poslovni život su dve različite stvari. Nas dvoje izlazimo kao svaki normalan par, ne sedimo u četiri zida da nas neko slučajno ne vidi. Pretpostavili smo da će nas neko fotografisati čim dođemo u Srbiju. Imam 26 godina i sasvim je prirodno da nisam sama – rekla je Zorana i dodala:

– Naša odluka je da se ne eksponiramo, cenimo našu privatnost i želimo da je sačuvamo. Nemam potrebu da se fotografišem za novine i stavljam akcenat na stvari iz intime, pored poslovnih uspeha.

Blogerka je i te kako srećna uz svog izabranika, koji joj, prema njenim rečima, u potpunosti odgovara.

– Srećna sam jer sam našla nekog ko je uspeo da zadovolji moje kriterijume. Od lepog vaspitanja, manira, normalne porodice, normalne osobe sa adresom u inostranstvu, nekoga ko je i sam ispunjen i uspešan, maksimalno me podržava u onome što radim i ne plaši ga moj uspeh. Jednostavno, osoba koja je sa mnom, mora da bude jača  svakom segmentu, a on to jeste. Da sam zahtevna – jesam, nekada i prilično dosadna, jer zahtevam mnogo pažnje – objasnila je Zorana.

Autor: M. Đurović

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u