Zanimljivo

Kolege oduševljene jer im dolazi čovek koji zna posao: Unapređen Aca Filozov, koji je u petoj deceniji upisao i završio fakultet

Objavljeno: 27.05.2017 | 12:40Izvor: Telegraf.rs

Radnik Gradske čistoće Arslan Bajramoski nalazi se na mestu poslovođe mikroreona, što je bila njegova želja

Radnik Gradske čistoće Arslan Bajramoski u petoj deceniji je upisao i u roku završio Ekonomski fakultet, a nije izostalo ni napredovanje na poslu, koje je obećao gradski menadžer Goran Vesić.

Bajramoski je ljubav prema knjizi i učenju otkrio u 25 godini života i paralelno sa studijama čistio je beogradsku kaldrmu i taj posao je, kako kaže, radio sa uživanjem.

Zahvaljujući gradskom menadžeru Goranu Vesiću, Arslan je unapređen sa pozicije radnika u poslovođu smene.

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

– Želeo sam da napredujem u poslu koji radim. Korak po korak, pa videćemo, ako nadređeni misle da treba dalje – tu sam. Ja ću se truditi da radim svoj posao pošteno i čestito – kaže Arslan.

Vesić, koji je zajedno sa nadležnima iz Gradske čistoće omogućio unapređenje, kaže da je Arslan zaslužan za sve. Iako mu je bio ponuđen posao u kancelariji na drugom rukovodećem mestu on to nije želeo.

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Filozof, kako ga još zovu, miljenik je Beograđana i svih onih koji su imali priliku da upoznaju ovog skromnog čoveka. Porodica i prijatelji ponosni su na njega, a i kolegama je, kako kaže, drago zbog unapređenja koje je dobio.

– Bili su srećni jel dolazi čovek koji je bio na ulici 20 godina, zna posao i može razumeti običnog radnika – naglašava on.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Direktor Gradske čistoće Miroslav Bogdanović kaže da u skladu sa stručnom spremom Arslan nalazi na mestu poslovođe mikroreona, što je bila njegova želja. On kaže da je Arslan primer da se želja za napretkom i novim znanjem isplati.

Skromnom radniku Gradske čistoće od master diplome dele još tri ispita i završni master rad na temu “Pravoslavlje u globalističkom procesu”, posle čega bi, kako kaže, voleo da upiše i doktorske studije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u