Zanimljivo

KOJI JADNIK: Bivši muž Goce Tržan krao buđav sir i tunjevinu

Objavljeno: 30.07.2016 | 09:52Izvor: Kurir

Policija sumnja da je Marinković zajedno sa još trojicom bandita danima „operisao“ po Pančevu i da je odgovoran za najmanje pet pljački u tom gradu

PANČEVO - Propali učesnik rijalitija i bivši muž pevačice Goce Tržan uhapšen je pre dva dana, i to nakon što je sa saučesnicima zatečen u pljački prodavnice poznatog lanca marketa u centru Pančeva.

Ivan Marinković, ovekovečeni neradnik i besposličar, uspeo je da na svoju podužu listu životnih neuspeha upiše i to da nije uspeo da se ostvari ni kao najobičnija lopuža. Tako je pre dva dana uhapšen u pljački marketa „Idea“ u Masarikovoj ulici u Pančevu, gde je zajedno sa svojom lopovskom ekipom operisao po rafovima. S njim je uhapšen i Milivoje Ivanović, dok je policija juče uspela da privede i njihovog trećeg pajtosa. Za četvrtim, koga su uhvatile sigurnosne kamere u prodavnicama, i dalje se traga.

- Naš objekat opljačkao je najmanje dva puta, ali se ne bismo iznenadili da nam sigurnosne kamere otkriju da je i ranije dolazio s istom ekipom. Misli smo da ih je trojica, ali smo tog dana shvatili da imaju i četvrtog saučesnika. Raspodelili su se po rafovima i trpali u džepove, torbe i rančeve sve što im je došlo pod ruku - ispričala je za Kurir poslovođa opljačkane prodavnice.

Ova hrabra žena bila je ta koja je bahate lopove zadržala na vratima sve do dolaska policije, koja ih je potom uhapsila.
- Nije mi bilo svejedno, ali sam bila rešena da njihovom bezobrazluku stanem nakraj. Na kasi sam im prišla i rekla da ne mogu da izađu iz prodavnice dok ne plate svu robu koju su uzeli. Raspravu je prekinula policija koja je ubrzo došla, pretresla ih i pronašla čokolade, paštete, kreme, dezodoranse, tunjevine... Ma sve na šta su naišli pokušali su da ukradu - priča hrabri poslovođa.

Ubrzo su shvatili da je i druga prodavnica istog lanca bila na meti Marinkovića i njegove bande.
- Buđav sir, tunjevine, čokolade... Uglavnom je to krao, koliko smo uspeli da vidimo na kamerama. Ustanovili smo da je još početkom meseca bio u našem marketu, a radnici koji su ga prepoznali s televizije kažu da su ga više puta videli. Lopov je nakon hapšenja i saslušanja pušten da se brani sa slobode, a krivična prijava protiv njega zbog teške krađe biće podneta redovnim putem.

Ovajdio se
ŠTETA 32.000 DINARA

Kako Kurir saznaje iz istrage, policija sumnja da su Marinković i njegovi banditi odgovorni za najmanje pet pljački u pančevačkim prodavnicama.
- Tačan broj, kao i vrednost ukradene robe biće poznati nakon što se pregledaju svi snimci kamera. Zasad je vrednost otuđene robe oko 32.000 dinara - kazao je za Kurir izvor iz istrage.

Pobegulja
SKRIVAO SE OD NOVINARA

Osumnjičeni lopov je juče u popodnevnim satima došao u svoj stan u centru Beograda. Na pitanje da prokomentariše svoj poslednji propali „biznis“ odmahnuo je rukom i pobegao u haustor. Pre toga njegova komšinica ispričala nam je da Marinkovića retko viđa, ali da nije iznenađena saznanjem da je krao.
- Sretnem ga u prolazu, ali to je obično predveče, pretpostavljam da danju spava. Godinama nigde ne radi, pričalo se da baš teško živi. Ništa me ovo ne iznenađuje - rekla nam je komšinica.

I. E.



Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u