Zanimljivo

KAŽU DA JE IZMISLILA NASILJE, VERENIKA I TRUDNOĆU: ZBOG ČEGA MNOGI VERUJU DA JE NJEN ŽIVOT LAŽ?

Objavljeno: 17.08.2017 | 18:24Izvor: Puls

I pored ogromne podrške koju dobija od strane zaljubljenika u košarku, ali i njen lik i delo, Milica Dabović se svakodnevno susreće sa negativnim komentarima i preispitivanjem svega onoga što kaže i uradi.

Sve ovo potiče zbog konstantnog menjanja mišljenja povodom slučaja njenog bivšeg dečka Simona Šiklića, kog je mesecima branila onda kada su ga drugi napadali. Na sve izjave starlete Soraje Vučelić, koja je otkrila da Simon odavno nije sa Milicom i da ona tu vezu održava živom samo na društvenim mrežama, Dabovićeva je odgovarala demantima, ističući da će se ona i Šiklić venčati i da je on najdivnija osoba koju je upoznala u životu.

Milica DabovićMILICA DABOVIĆ • INSTAGRAM / INSTAGRAM

A onda se desilo to stravično nasilje nad nekadašnjom košarkaškom reprezentativkom, što je izazvalo podeljena mišljenja. Dok su jedni najoštrije osudili nasilje nad ženom, drugi nisu poverovali Milici koja je već nekoliko puta dosad uhvaćena u lažima. Idealna veza kojom se hvalila na društvenim mrežama i u medijima ispostavila se kao pakao, a onda je i sama Dabovićeva potvrdila Sorajine priče koje je do pre nekoliko meseci tako oštro demantovala. Na sve to, Milica je naknadno otkrila da je nasilje trpela godinu i po dana, a samo par meseci pre incidenta je upravo ona učestvovala u kampanji protiv nasilja ne bi li doprla do svesti žena da moraju da prijave nasilnika. Paradoksalno, ona to nije učinila.

Brojna njena i Simonova prepucavanja po medijima su napravila dva različita tabora, a nemali je broj onih koji nisu poverovali u Miličinu priču.

Međutim, u narednih godinu dana sve ono što se dešava Dabovićevoj je pod lupom preispitivanja, pa tako mnogi ne veruju da je u vezi sa izvesnim Vukom (koji nijedanput nije ufotkan u javnosti), kao da ni sada nije u drugom stanju.

Milica DabovićMILICA DABOVIĆ • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Košarkašica obično na fotografijama krije stomak, pa mnogi polemišu da li ga uopšte i ima. A kada je postalo i više nego očigledno da je Dabovićeva trudna jer joj se stomak vidi ispod odeće na nekoliko fotografija, usledio je hladan tuš u komentarima na poslednju fotku.

- Veći stomak u prošlom mesecu trudnoće nego u ovom. Od vežbanja ili... - glasi samo jedan od komentara onih koji i dalje ne veruju da je u drugom stanju i da je ovo samo još jedna od njenih laži.

Milica Dabović trenutno uživa u košarkaškom kampu koji vodi i ovakvi komentari je sigurno ne dotiču.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u