Zanimljivo

KAKVE ĆE REAKCIJE SADA IZAZVATI? Tijana Bogićević progovorila o Jeleni Karleuši i Mariji Šerifović!

Objavljeno: 19.05.2017 | 17:13Izvor: Telegraf.rs

Predstavnica Srbije na 62. "Evrosongu", pevačica Tijana Bogićević, nije se plasirala u finale pesmom "In Too Deep", a nekoliko dana nakon svega, kada su se slegli utisci, ispričala je kakvo iskustvo je ponela iz Kijeva.

Razočarenje zbog neuspeha je prošlo, Tijana kaže da je sada odlično, a sve ono što se dešavalo iza kamera podelila je sa nama.

"Definitivno su druge zemlje potrošile više para. I kada smo imali pobedu sa Marijom, tu je bilo uloženo mnogo, mnogo više novca nego što je bilo uloženo sada ili prošle godine. Zato ljudi uvek pričaju koliko se para potrošilo da se ne bi ušlo u finale, a kada bi znali koliko se para ustvari nije potrošilo naspram onoga što se očekuje… Sve je postalo toliko veliko i ozbiljno, da vi stvarno morate da se pripremate cele godine i "štekate" sa strane da bi se taj trud ustvari isplatio", rekla je Tijana.

Tijani je finale izmaklo za tri poena, što se tiče žirija prošla je, a zbog glasova publike je bila uskraćena za dalje takmičenje. Pričalo se i da bi Srbija bolje prošla da nas je predstavljao neko više poznat od Tijane…

"Sve mora da se sklopi. I dobar nastup i uložen trud, rad i pare. Eto, odlično bi bilo kada bi bio neko možda poznatiji od mene, mada na Evroviziji su svi nepoznati. I nama je Portugalac bio nepoznat potpuno, a dali smo mu 12 poena. I Marija je bila Evropi nepoznata, pa su se ređale dvanaestice, ne samo od dijaspore, nego od svih živih. Tako da za pobedu stvarno treba dobro da se pripremi, a tu je i sreća, raličiti ukusi…", zaključila je pevačica, kojoj je najveća podrška tokom svega bio njen suprug, sa kojim živi u Americi.

Budući da se već godinama priča o tome kako bi Jelena Karleuša konačno trebalo da predstavlja Srbiju na "Evrosongu", pitali smo Tijanu šta misli o tome.

"Što se tiče Jelene, naravno. Mislim da bi Jelena trebalo da ide na Evroviziju", izjavila je Tijana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u