Zanimljivo

KAKVA SLIČNOST... Sad kad se i Lukas razvodi, pogledajte njegove i Šašićeve izjave o Sonji!

Objavljeno: 29.06.2017 | 22:44Izvor: Telegraf.rs

Otvoreno pismo koje je Lukas uputio bivšoj ženi umnogome ima sličnosti sa izjavama koje godinama unazad Sonjin bivši, Željko Šašić, daje o njoj

 

 

Kada su se Sonja Vuksanonović i Željko Šašić rastali, pevač se nije suzdržavao da u medijima kaže skoro pa sve što misli o svojoj bivšoj ženi.

Nešto kasnije, u Sonjinu odbranu čvrsto je godinama stajao Aca Lukas, sa kojim je tada uplovila u vezu, mahom govoreći kako je “Šašić lažov”, te da “i dalje voli Sonju” i da je upravo zbog toga napada.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Međutim, danas kada se Lukas konačno rastaje od Sonje, Acine i Željkove reči o Sonji skoro su identične.

Podsetimo, kako je Šašić godinama govorio, Sonji je stalo samo do novca i medija, a tvrdio je i da će Lukas to osetiti i na svojoj koži. Kada je čuo da se Sonja i Aca razvode, u nekoliko rečenica ponovio je sve što je i ranije govorio.

– Ne znam kako će se on psihički izvući iz ove situacije. Ne znam šta bih mu rekao da mu bude lakše. Ima on svojih problema, ne znam ni da li me se seća… Nijedan rastanak nije bezbolan, sve zavisi koliki je intezitet bola. Sve se vrati, sve se plati. Neke stvari idu ukrug. Mojoj bivšoj su izgleda apetiti porasli. Nisam verovao da je toliko zanimaju novac i moć, ali očigledno sam pogrešio. Možda joj jednog dana muž bude Tramp, poznato je da on voli žene sa ovog podneblja – rekao je Šašić.

– Nju samo pare i mediji zanimaju, ne znam koji je sledeći kolega za kog će Sonja da se uda – jedna je od njegovih izjava od pre nešto više od godinu dana, kada je Lukas najavio razvod do kog tada nije došlo.

Foto: Instagram/sonjavu

Foto: Instagram/sonjavu

Aca Lukas sinoć je u otvorenom pismu o Sonji rekao sledeće:

– Moja izjava… ili pismo… U stvari najbolje preporuka! Draga moja ljubavi, doduše bivša! Uvek si volela medije i da se slikaš uz mene ti je to dobro išlo! Ovo što sada radiš u najmanju ruku je nefer, da ne kažem grozno, prema nekom ko je kakav god da je, ipak otac tvog deteta! Ja ću majci svog deteta, ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer ipak si majka mog deteta! Ostavljam ti medije, druži se sa njima, nameštaj afere ocu svog deteta… Ja te neću dirati ni odgovarati. Želim ti sve najbolje! – javno je poručio Lukas.

Sada ostaje samo da vidimo da li je Sonjin i Acin razvod konačan, te da li će možda Lukas i Šašić obnoviti zbog Sonje narušeno prijateljstvo…

Inače, kako je Sonja svojevremeno rekla o Željku, on je na nju ljut “jer je ostavljen”.

– On je i dan-danas ljut jer je ostavljen, a bolje da se zapitao zbog čega je ostavljen, pa će onda možda jednog dana biti u stanju da ima jedan zdrav odnos i normalnu porodicu – ispričala je jednom prilikom Sonja.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u