Zanimljivo

JOVANA JOKSIMOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Jedva čekam da zagrlim blizance!

Objavljeno: 13.08.2017 | 08:54Izvor: Kurir

Voditeljka i njen muž Željko Joksimović posle mesec dana vratili su se iz Grčke, a ekipa Kurira ih je zatekla ispred jednog restorana, gde su bili na večeri

Jovana i Željko Joksimović vratili su se iz Grčke, gde su sa sinom Kostom bili skoro mesec dana. Odmorni i preplanuli, supružnici su u Beograd došli srećni i prepuni utisaka.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

RASPOLOŽENI

Naša ekipa ih je sačekala ispred restorana, gde su u ponedeljak veče bili s prijateljima na večeri. Bili su raspoloženi za razgovor, pa smo voditeljku, koja nosi blizance, pitali kako je podnela vrućinu i dalek put budući da uskoro treba da se porodi.

- Divno sam se osećala sve vreme, a sada mi već neke dnevne aktivnosti postaju malo teže. Trudim se da se odmaram što više i mirujem - kaže Jovana za Kurir i otkriva da su svi nestrpljivi da zagrle blizance:

- I mi i Kosta jedva čekamo bebe i ostalo nam je još malo do tog novog divnog trenutka u našim životima.

U razgovor se uključio i Željko, koji je još pod utiskom s letovanja.

- Na odmoru je bilo fantastično. Odmarali smo se, ali ja sam i radio. Mogu da kažem da sam presrećan što smo dobar deo vremena proveli u Atini. U međuvremenu sam imao i koncert. Za mene je bilo malo i naporno jer sam dosta putovao i zato sam došao u Beograd da se odmorim - kaže Željko.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

SAZNALI POL BEBA

Pitali smo ga da li su saznali kog pola će biti njihovi blizanci.

- Saznali smo pol beba, ali ne bih mnogo širio priču o tome. Svi se osećamo fenomenalno zbog njihovog dolaska, uzbuđeni smo i srećni - zaključio je Joksimović.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u