Zanimljivo

JELENA ROZGA O RASKIDU: Svaka greška je životna škola iz koje sam učila!

Objavljeno: 19.10.2017 | 15:58Izvor: Kurir

Ljubav pevačice Jelene Rozge i violončeliste Stjepana Hausera mnogima je služila kao inspiracija. Verili su se, ali kako nisu planirali svadbu, pevačica je svojevremeno izjavila kako će biti večiti verenici.

Iako su odavali utisak srećnog para, čiju vezu nisu ugrožavale trzavice, odlučili su da se , nakon dve i po godine, raziđu. Pevačica je otkrila da li se kaje zbog svojih odluka i da li je za nove početke potrebna hrabrost.

 

"Svaka greška, svaka pogrešna odluka, bila je životna škola iz koje sam učila. Pre sam bila tvrdogla, greške nisam priznavala, inatila se, ali to je bio proces učenja. Sve ono što danas jesam, postala sam zbog svojih pobeda i poraza. Danas greške priznajem, a uspehe ponosnije slavim. Pre sam bila ishitrenija odlučivala sam na prvu, slušajući srce. Danas sam nekako odraslija, slušam instinkte, osluškujem svoje srce, ali slušam i što mi razum govori, svaka odluka koju u tom trenutku donesemo, čini nam se najboljom, ali vreme nam pokaže jesmo li zaista bili u pravu", bila je iskrena pevačica.

 

I nakon ljubavnog brodoloma pevačica ne gubi veru u ljubav.

 

"Svaki dan je novi početak, svaki dan je nova prilika za život, za ljubav, za druženje s prijateljima, za obavljanje svega što vas veseli. Ja tako živim", otkrila je i dodala:

 

"Čovek je u stanju prepoznati ljubav tek kada je iskusi. Bez obzira na to kako je definišite, ljubav je jedina prava istina u istoriji ljudskoga roda. Ja sam žena u čijem će srcu ljubav uvek stanovati".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u