Zanimljivo

Jelena je jedna od najbogatijih Srpkinja: Kraj sebe ima opasnog frajera!

Objavljeno: 29.08.2016 | 00:00Izvor: Blic

Kada je 1998. godine osvojila tri tutule, titulu najlepše Jugoslovenke, titulu Mis fotogeničnosti i Mis interneta, svima je postalo jasno da je domaća javna scena dobila novu lepoticu. Međutim, ta godina i trostruka pobeda bili su samo najava najznimljivih dešavanja u njenom životu. Jelena Bin Drai je danas supruga Saida Bina Draia, bogatog arapskog naslednika.

 

Jelena i Said venčali su se 2003. godine po arapskim običajima u Dubaiju, a na njihovoj svadbi bilo je više od 300 gostiju.

Bio je to početak Jelenine arapske bajke.

U toj bajci zgodni Said, kojeg sve češće viđamo na Jeleninom Instagram profilu, i  njihovo troje dece, zauzimaju centralno mesto.

Naslednik uticajne arapske porodice, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara, ima brojne prijatelje među svetskom političkom elitom. A među njegovim  prijateljica je i vojvoda od Kembridža.

Uz Saida je Jelena napravila i poslovnu bajku, odnosno pravo poslovno carstvo. Vlasnica je lanaca salona za lepotu, ali i više vrtića u Dubaiju. Bavi se i dizajniranjem odeće, kao i humanitranim radom, u svojim rukama ima Fondaciju koma pomaže slepim i slabovidim osobama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u