Zanimljivo

Jelena Đoković našla se na meti hejtera, i evo kako im je odgovorila

Objavljeno: 13.02.2016 | 18:04Izvor: Blic

Supruga Novaka Đokovića verovatno nije očekivala da će njena objava na Instagramu izazvati toliku polemiku među njenim pratiocima.

 

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Jelena Đoković često na društvenim mrežama deli savete o ishrani i zdravom životu, a predlog za jedan zdravi obrok po njenom receptu privukao je veliku pažnju iz pogrešnih razloga.

Jelena je pratiocima preporučila zdrav doručak za dvoje i uz fotografiju navela koje sastojke je koristila u pripremi, a sve to napisala je na engleskom jeziku. To je zasmetalo pojedinim pratiocima koji su joj zamerili što im se nije obratila na svom maternjem, srpskom jeziku. Neki su išli toliko daleko da su je optužili da joj je "slava udarila u glavu" i uputili joj druge negativne komentare.

Na kraju se Jelena ponovo oglasila, i u komentarima ostavila poruku hejterima. I to na srpskom jeziku.

- Ovaj nalog je školski primer cyber bullying-a. Ova devojka je otvorila profil na društvenim mrežama pod lažnim imenom kako bi svoje skrivene frustracije i nezadovoljstva kanalisala kritikujući druge. Ja nisam tinejdžerka, niti imam problem identiteta pa da me ovakvi statusi koje postavljaš uzrujavaju ili dovode da sumnjam u svoje kvalitete i to ko sam. Potpuno razumem tvoje nezadovoljstvo i nadam se da ćeš pronaći način da ga prevaziđeš. Ovo nije način jer samo sebi štetiš. Moj status od pre nekoliko nedelja je glasio: Mrzeti druge je isto kao popiti otrov i čekati nekog drugog da umre. To upravo radiš sebi. Ja ti želim da živiš a verujem da i to sama sebi želiš, pozdrav i sve najbolje - napisala je Jelena.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u