Zanimljivo

Jagnje se izgubilo u šumi, začuo se lavež šest retrivera pa tišina: Kada su se psi vratili, nešto je bilo čudno (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.2017 | 12:13Izvor: Telegraf.rs

- U jednom trenutku Blondi je ušla dublje u i počela da laje. Svi psi su odjurili u smeru laveža. Zatim je nastala potpuna tišina - ispričala je vlasnica pasa Dijana Tomašegović Tomić

Šest zlatnih retrivera spasili su malo jagnje u Lici, u okolini Brinja, a ovaj događaj je najlepša vest u poslednje vreme u medijima.Toga dana šetao ih je prijatelj vlasnice pasa Vjekoslav, a psi dnevno prođu i po 15 kilometara. Nakon nekog vremena psi su se rastrčali po šumi, dok je Vjekoslav bio na puteljku.

– U jednom trenutku Blondi je ušla dublje u i počela da laje. Svi psi su odjurili u smeru laveža. Zatim je nastala potpuna tišina – ispričala je vlasnica pasa Dijana Tomašegović Tomić.

Vjekoslavu je ovo bilo neobično, pa ih je dozvao zviždaljkom.Nedugo zatim psi su dotrčali iz šume i Vjekoslavu se učinilo da ih ima sedam, a ne šest, ali nije tome pridavao značaj. Jedino mu je bilo čudno što su šetali polako.

Tek kada su mu sasvim prišli Vjekoslav je primetio da novi sedmi član nije pas, već jagnje. U tom trenutku je počeo da snima eo događaj, a kasnije je uzeo jagnje u ruke i vratio se u smeru iz koga su došli psi vičući: “Našli smo jagnje!”.

Izdaleka se čuo i glas vlasnika koji je shvatio da je jagnje izgubljeno kada je mama ovca blejala.Jagnje je vraćeno vlasniku, a zlatni retriveri su postali, barem na jedan dan heroji Like.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u