Zanimljivo

IZJAVA LJUBAVI ILI PORUKA TROICKOM?

Objavljeno: 05.12.2016 | 22:43Izvor: Puls

"Sretneš na hiljade ljudi i niko od njih te ne dotakne. A onda upoznaš jednu osobu i tvoj je život promenjen. Zauvek. U tebi sam našla sve što sam sanjala. Volim te". – ovim rečima je manekenka Sunčica Travica izjavila ljubav svom dečku, bivšem fudbaleru Aleksandru Radišiću.

Iako ne pamtimo da je Travica tokom perioda veze sa Troickim imala ovakve javne i naprasne izlive emocija, manekenka je u poslednje vreme u tom smislu i više nego inspirisana. Pošto je nedavno objavila još jedan status u kom se zahvaljuje Aleksandru što postoji i što je voli "baš onakvu kakva jeste", Sunčica Travica ne prestaje sa javnim izjavama ljubavi svom izabraniku.

INSTAGRAM / INSTAGRAM

Simptomatično je i to da je baš nedavno njen dugogodišnji dečko i verenik Viktor Troicki stao na ludi kamen, i oženio  sa manekenku Aleksandru Đorđević koja je u trećem mesecu trudnoće.

Da li je upravo ovo isprovociralo manekenku da se u poslednje vreme javno oglašava vezano za svoje emocije, te na taj način poruči bivšem kako je sada i ona srećna, ili jednostavno samo ima potrebu da iz nekog razloga ceo svet zna u kojoj meri voli svog partnera, ne možemo da tvrdimo. Mada je izvesno da su potezi koje povlači u poslednje vreme u javnosti pomalo neobični i neočekivani.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u