Zanimljivo

IVANA PAVKOVIĆ I PETAR MITIĆ OTKRILI: EVO KADA STIŽE DRUGA BEBA!

Objavljeno: 26.07.2017 | 13:34Izvor: Puls

Ove godine Ivana i Petar Mitić rešili su da desetak dana odmore u malom, porodičnom letovalištu Stavros u Grčkoj, a prve utiske sa letovanja rešili su da podele sa čitaocima magazina „Blic puls“.

vana otkriva da je mali Vujadin uživao prvi put na moru te da ne pamti kada je bio toliko srećan.

Ivana i PetarIVANA I PETAR • INSTAGRAM / RAS SRBIJA

- Jedva smo čekali da vidimo njegovu reakciju. Mogu da kažem da je uživao na moru. Malo se uplašio od talasa i hladne vode, ali sve dok se nije navikao, posle je bilo pravo uživanje sa njim - kaže Ivana za “Blic puls” i dodaje da je njoj i Petru svaki trenutak sa sinom dragocen i beskrajno drag kako inače tako i na letovanju:

- On je još mali i još ne shvata mnoge stvari, ali je presladak. To sve gleda sa oduševljenjem, sve želi da vidi, pipne pa je samim tim s njim interesantno. Ovo letovanje ću svakako pamtiti jer je naše prvo letovanje i svaki momenat je obeležen fotografijom - ističe mlada mama Ivana.

Ivana i PetarIVANA I PETAR • INSTAGRAM / RAS SRBIJA

Njen suprug Petar otkriva da nije bilo mesta za noćne izlaske, ali da im to nije ni bilo potrebno:

- Kad si na odmoru sa bebom, sve je mnogo drugačije. Uglavnom smo vreme provodili na plaži pa uveče idemo u šetnju. Ovo nam je bilo prvo letovanje sa sinom i definitivno naše najlepše letovanje - rekao nam je Petar i dodao da nije isključeno da sledeće godine odu na more u pojačanom sastavu, ali da su sada posvećeni Vujadinu:

- Pričali su mi ljudi da ne postoji veća ljubav upravo od te kada postaneš roditelj. Nisam ni mogao da zamislim kako to izgleda i definitivno moraš da osetiš da bi znao. Sada ne mogu da zamislim život bez njega, niti se sećam kako je bilo pre njega. Za sada želimo da uživamo u njegovom odrastanju i svakoj novoj fazi, a za proširenje porodice ima vremena. Sigurno je da nećemo dugo čekati - bio je iskren Petar.

Ivana i PetarIVANA I PETAR • INSTAGRAM / RAS SRBIJA

Pavkovićeva potvrđuje tezu da deca učvršćuju odnos između partnera, a da je najveća radost upravo porodična putovanja, poput ovog koje su doživeli u Grčkoj.

Ivana i PetarIVANA I PETAR • INSTAGRAM / RAS SRBIJA

- Pa istina je da dete učvrsti odnos između partnera, drugačije gledaš na sve. Mi smo generalno vezani baš jedno za drugo, a sada još više kad je tu i treći član naše porodice - kaže jedna od najlepših “Grandovih” pevačica, koja je nedavno izdala singl “Beli veo”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u