Zanimljivo

Ista šminka, ista frizura, a BORA NIGDE! Snežana Dakić i Melina Džinović se pojavile na reviji, niko nije skidao pogled sa njihovog lica (FOTO)

Objavljeno: 19.10.2017 | 15:50Izvor: Telegraf.rs

Predstavljanje nove kolekcije Igora Todorovića okupilo je mnoge poznate dame

 

 

Reviji Igora Todorovića sinoć održanoj u hotelu "Hajat" u Beogradu prisustvovale su uspešna modna kreatorka Melina Džinović, kao i televizijska voditeljka i autorka Snežana Dakić.

Supruga Harisa Džinovića, koja niže svetske uspehe svojim kolekcijama, zablistala je na ovom prestižnom modnom događaju u crnoj elegantnoj kombinaciji, a stajling je upotpunila jesenjim tonovima šminke, ravnom kosom i simboličnim nakitom.

Foto: ATA images

Evidentno je da Melinino lice blistavo i sjajno, te da apsolutno ni jedna bora nije uočljiva, pa se odmah postavlja pitanje da li se lepa dizajnerka podvrgla nekoj sitnoj estetskoj korekciji, budući da su one poslednjih godina sve zastupljenije, ali i sve manje primetne...

Foto: ATA images

I Snežana Dakić je za ovu priliku odabrala specijalni stajling, u kojem nikako nije mogla proći nezapaženo. Uklopila je nijanse modrih tonova, a u visokim pripijenim čizmama poseban akcenat bio je na njenim nogama.

Foto: ATA images

Snežana je bila našminkana u gotovo istim tonovima kao i Melina, sa veoma sličnom frizurom, a njeno lice je, kako se čini, pretpelo izvesne promene. Još ako u vidu imamo i podatak da je desetak godina starija od Meline, a da bora gotovo i nema...teško da sve zasluge možemo pridodati isključivo majci prirodi.

Foto: ATA images

Šta vi mislite?


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u