Zanimljivo

ISPOVEST TANJE SAVIĆ: Od vrha do dna, pa sve iz početka!

Objavljeno: 27.06.2016 | 22:16Izvor: medio.rs

"Tanji Savić opala popularnost. Tanjin muž ljubomoran. Razvode se. Tanja ne priča sa roditeljima. Tanja..." Uh! Mislite da je bilo lako čitati sve ovo?

Moj povratak iz Australije u Srbiju 2013. godine i izlazak na scenu bio je teži nego moje prvo pojavljivanje na audiciji za "Zvezde Granda". Tada sam drhtala od treme, a te 2013. je podrhtavao moj svet.

Vratila sam se sa željom da se posvetim karijeri i da nastavim tamo gde sam stala. Ali nije išlo baš sve po mom planu. Vreme se za samo tri godine promenilo, kao i kompletna situacija u muzici u našoj zemlji. Povratnička pesma je prošla nezapaženo, a to je bio jedan od povoda mnogim novinarima da počnu sa raznim naslovima. Reagovala sam jako emotivno na svaku ružnu reč koju bih pročitala o sebi.

Bilo mi je teško

Vratila sam se iz Australije sa željom da se posvetim karijeri i da nastavim tamo gde sam stala. Ali povratnička pesma je prošla nezapaženo
Tanja Savić

Sve me je još više pogađalo jer se kockice u mojoj karijeri nisu poklapale onako kako sam ja zamislila.

Izgubila sam poverenje u svaku osobu koja ima veze sa sedmom silom, što je bio povod za sve žešće režiranje mog života u žutoj štampi.

Moja karijera je pala u drugi plan, a ja sam postala glavni akter zapletene priče u koju su ubačeni članovi moje familije, suprug, deca. 2013, 2014, 2015... Godine prolaze. Ako bih došla u diskoteku i pevala pred 500 ljudi, govorilo se, recimo: "Tanja Savić prodala 50 karata".

Evo nas u 2016. godini i stigla sam do poente priče. Sećam se dobro, pre par meseci ušla sam u studio da otpevam "Švalera". Fotografisala sam se sa saradnicima u pauzi kako bih sliku podelila na društvenim mrežama i ljudima koji me vole najavila novu pesmu. Krenule su reakcije ljudi, uglavnom pozitivne. Samo deset minuta od toga na jednom od najčitanijih portala izašao je tekst sa naslovom "Poslednji pokušaj kambeka, Tanja se i dalje nada da će imati hit".

Ali dragi moji, nada poslednja umire, a Bog je na strani vaše molitve.

Danas ponovo punim diskoteke, klubove, ponovo sam ona ista Tanja Savić koju je publika zavolela. Osetila sam kako je doći do vrha, kako je pasti na dno i okusila sam koliko je teško ponovo se uspeti. Na sreću, uspelo mi je... Može i tebi, samo se nadaj.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u