Zanimljivo

ISPOVEST RADE MANOJLOVIĆ: Nisu me voleli ni Milian ni Momir!

Objavljeno: 05.02.2016 | 20:38Izvor: medio.rs

Rada Manojlović kaže da se iz aviona videlo da u njenim vezama nešto škripi i da je to prva primetila njena sestra Marija

Rada Manojlović misli da je njeni bivši momci Milan Stanković i Momir Gajić nisu voleli. Pevačica se prethodnih godina tešila da njene veze nisu kao što su drugima izgledale, ali suočila se sa bolnom istinom. Ona je poručila svim ženama da ne lažu sebe, jer im to ništa dobro neće doneti u životu.

Sestra mi je stalno govorila da u mojim vezama samo ja volim i da se to vidi iz aviona. Uvek sam se pravdala da drugi nemaju pojma, da sam u četiri zida voljena i da svi mogu da pričaju šta hoće. To, nažalost, nije bila istina - kaže setno Rada.

Public

Ona svojim obožavateljkama, ali i devojkama generalno poručuje da ne pristaju na kompromise. Smatra da svako zaslužuje da bude u vezi u kojoj sve puca od ljubavi:

Žene, izađite iz loših veza! Nemojte da prođete kao ja. Imajte samopouzdanje! Tretirajte sebe onako kako zaslužujete, jer će vas samo tako i drugi ceniti i poštovati. Budite same sebi na prvom mestu. I ne pravite kompromise zbog kojih ćete se loše osećati. Ja sam shvatila da to nije dobro.

Karijera na prvom mestu

Zbog svega što joj se izdešavalo u prošlosti, zbog svih ljubavnih razočarenja i krahova Rada je odlučila da se fokusira na karijeru.
- Za sada ne planiram da ulazim u vezu, niti jurim za tim. Želim da se posvetim samo karijeri, jer mi je to najbitnije. Puno energije sam potrošila na razne stvari i ljude koji to nisu zaslužili. Album je pri kraju, tako da ću se usmeriti na promociju novih pesama. Do sada sam skupljala pare za CD, a od sada ću za stan, kako bih se konačno skućila - kaže Rada.

Imam puno udvarača, ali nijedan me nije privukao. Svima se ljubazno zahvalim i nastavim dalje
Rada Manojlović

Manojlovićevu mediji povezuju s brojnim muškarcima, ali je ona ipak i dalje sama. Tvrdi da će tako biti sve dok od nekog momka ne bude dobila sve što očekuje.
Imam puno udvarača, ali nijedan me nije privukao. Svima se ljubazno zahvalim i nastavim dalje. Možda previše tražim od potencijalnog partnera, ali biće tako ili nikako. Ja sam devojka starog kova i neću se ni zbog koga menjati. Želim temeljno da upoznam muškarca, kao i on mene i neću odstupiti od toga. Želim da se spontano upoznajemo i na kraju da vidimo da li smo jedno za drugo ili nismo. Ako ne bude išlo tim tokom, to mi neće prijati, pa tako neću gubiti vreme, već ću se okrenuti i otići - odlučna je pevačica.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u