Zanimljivo

IRENA I ĐORĐE SU SE LJUBILI 68 MINUTA: A onda je on rešio da je ZAPROSI! (FOTO)

Objavljeno: 14.02.2016 | 15:57Izvor: Telegraf.rs

- Drago mi je što je bilo ovoliko interesovanje, kako medija, tako i posetilaca i nadam se da će sledeće godine, poljubac trajati još duže - rekao je Karavesović.

Ove godine po osmi put povodom proslave Svetog Trifuna na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banjiodržano je takmičenje u najdužem poljupcu, a pobedu su odneli Irena Alurac i Đorđe Božić, koji je ujedno iskoristio trenutak da svoju devojku i zaprosi.

Poljubac je trajao 68 minuta, a ovom paru je ovo četvrta pobeda zaredom, piše RTS.

– Ja sam to hteo da uradim i prošle godine, ali je ona završavala školu i nismo bili spremni, pa sam rešio da to bude na današnji dan – objasnio je Đorđe svoj romantičan postupak koji je za Irenu bio iznenađenje.

Irena i Đorđe postavii su rekord 2015. godine u najdužem poljupcu koji iznosi 101 minut.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su Marija Nikolov i Đorđe Jeftić iz Kraljeva, dok je najudaljeniji par Valentina i Nebojša Lazić, došao iz Stare Pazove, a to je ujedno i najstariji par sa 52 godine.

Vredne nagrade, mobilni telefoni, velnes vikendi, svarovski nakit, intimno rublje, privukle su do sada najveći broj parova, ukupno ih je bilo 19.

Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje, rekao je cela priča pokrenuta u znak sećanja na Desanku Maksimović i njenu ljubav prema Vrnjačkoj Banji.

Printskrin: Youtube/vrttelevizija

Printskrin: Youtube/vrttelevizija

– Drago mi je što je bilo ovoliko interesovanje, kako medija, tako i posetilaca i nadam se da će sledeće godine, poljubac trajati još duže – rekao je Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u