Zanimljivo

IPAK NIŠTA OD SVADBE: Alka Vuica progovorila o bolnoj ljubavi!

Objavljeno: 17.08.2017 | 16:04Izvor: Kurir

Pevačica Alka Vuica nije uvek bila najsrećnija u ljubavi, o čemu je pričala, ali i otkrila da li će se uskoro venčati sa svojim sadašnjim partnerom, kao što je najavljivala.

"Mislim da se oko veze treba uvek truditi i da se čovek nikada ne sme opustiti. Nikada ljubav ne treba postati rutina, navika, uvek su potrebna iznenađenja. Koliko god žene mislile da samo njima trebaju iznenađenja, treba to i muškarcima", otkrila je Alka.

Pevačica je otkrila i da se zbog bolnih ljubavi "bacala" na poroke.

"Nisam zbog ljubavi pila aspirine, ali sam jako puno pušila i znala da popijem puno vina zbog bolne ljubavi, pišući tužne pesme."

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Sa svojim dugogodišnjim partnerom, sarajevskim ugostiteljem Zlatkom Arslanagićem, planirala je venčanje, ali kako je priznala, za sada do toga neće doći.

"Bila je neka ideja o svadbi, ali mislim da smo odustali. Videćemo šta se još može dogoditi, bojim se da sve ne pokvarimo. Neki je dogovor da ćemo se venčati kad odemo ponovo na Kubu, ali vidim da on to izbegava", priznala je kroz smeh i dodala kako bi, kada bi mogla da bira između karijere i bogate udaje, uvek izabrala drugo.

"Mislim da je uvek bolje bogato se udati jer onda karijeru puno lakše stigneš. Ako bogat muž ima razumevanja i finansira tvoje želje, a imamo takvih primera, onda je puno lakše", zaključila je Alka.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u