Zanimljivo

IGNORISALI SE CELU NOĆ: Aleksandra Prijović nije uspela da POMIRI RODITELJE na svom ROĐENDANU! (FOTO)

Objavljeno: 24.09.2016 | 21:45Izvor: medio.rs

Roditelje poznate pevačice nisu uspostavili komunikaciju na rođendanu svoje ćerke.

Folk pevačica Aleksandra Prijović proslavila je pre nekoliko dana svoj 21. rođendan na jednom prestoničkom splavu, gde je upriličila zabavu za svoje najbliže prijatelje i rodbinu. Žurki su prisustvovali i njeni roditelji Nedeljko Prijović i Borka Mihajlović, koji nisu u braku.

Poznato je da Aleksandrini roditelji nisu u dobrim odnosima, ali su mnogi mislili da će se na ćerkinom rođendanu pozdraviti i razgovarati, ali do toga nije došlo. Iako je atmosfera na žurki bila vesela, Nedeljko i Borka nisu ostvarili komunikaciju, već se svako veselio u svom delu sale.

– Aleksandrin tata Nedeljko je prvi stigao na splav na kojem je proslava održana, a mama Borka i baka su došle sa njom i Filipom. Kada su ušli u salu, svi su se pozdravili sa Nedeljkom, osim Borke, koja je prošla pored njega i otišla da sedne na svoje mesto. Oni celo veče nisu razgovarali, već se svako veselio za svoj groš. Iva, sestra Filipa Živojinovića, te večeri je upoznala Aleksandrinu familiju sa tatine strane, jer do sada nije imala priliku za to – ispričao je izvor sa lica mesta.

Pevačica, nažalost, nije uspela da pomiri svoje roditelje, ali se ipak fenomenalno provela, u čemu je mnogo doprineo njen dragi. Inače, Filip je slavljenici poklonio skupoceni mobilni telefon čija je vrednost blizu hiljadu evra, a sve vreme ju je obasipao pažnjom.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u