Zanimljivo

I ON SE BAVI MUZIKOM: Ovako izgleda rođeni brat Jelene Tomašević! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 26.07.2016 | 10:01Izvor: medio.rs

Jelenu Tomašević svi dobro znate, a sada upoznajte i njenog brata Darka.

Popularna pop pevačica Jelena Tomašević osvojila je srca publike u jednom popularnom muzičkom takmičenju pre više od deset godina, a širu popularnost stekla je predstavljanjem Srbije na Evroviziji.

Jelena je danas jedan od najkvalitetnijih izvođača pop muzike, iza sebe ima dva studijska albuma i brojne hitove, a drugu stranu njene ličnosti upoznali smo u najgledanijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima, “Pinkovim zvezdicama”.

Ipak, postoje i pojedine stvari iz života pevačice koje su manje poznate, pa tako malo njih zna da Jelena ima rođenog brata Darka Tomaševića koji se, takođe, bavi muzikom.

Ona se pohvalila fotografijom sa zajedničke svirke, a sudeći prema njihovim izrazima lica, nema sumnje da im je ovaj duet i te kako prijao, kao i da su napravili odličnu atmosferu.

Jelenin rođeni brat se, takođe, bavi muzikom, a u nastavku pogledajte kako on izgleda, kao i u kojoj meri brat i sestra liče jedno drugom.

 

Poznato je da je Jelena veliki ljubitelj izvorne muziike, kao i da je često u kulturno-umetničkim društvima izvodila ovakve numere, a u priloženom video snimku pogledajte kako zvuči kada Tomaševići ukrste glasove.

Autor: D. Tanasijević

pink.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u