Zanimljivo

I DALJE PEVA, A DA LI MU JE DO TOGA? Stradao mu je sin, ćerka se drogirala, a on TRI PUTA IZBEGAO SMRT

Objavljeno: 17.07.2017 | 10:04Izvor: Blic

Mnogo pevača sa prostora stare Jugoslavije nosi posebnu sudbinu. Juče je napunio 76 godina i jedan od njih je i pevač Mišo Kovač koji se pored glasa koji je specifičan i pesama, istakao i svojim životom isprepletanim čudnim dešavanjima.

Prvo je želeo da se bavi fudbalom, ali je kao mlad slušao nastupe poznatog trubadura i samim tim zavoleo muziku. U vojsci JNA bio je deo muzičke sekcije i razvijao svoju ljubav prema muzici.

Foto: youtube

Nižu se uspesi, festivali i pesme koje postaju hitovi. U međuvremenu je Mišo postao i roditelj, ali njegova priča nije ni malo laka. Tragedija koja ga je zadesila u proleće 1992, kada mu je pod nerazjašnjenim okolnostima stradao sin Edi, promenila mu je život. To ga je zaustavilo u svemu pa je nekoliko godina morao da se oporavlja. Da zlo bude veće, i njegova ćerka Ivana je vremenom postala narkomanski zavisnik, ali se vremenom izlečila od tog poroka.

Sa ćerkom Ivanom
Foto: youtubeSa ćerkom Ivanom

I on sam je tri puta preživeo smrt- 1971. kada je imao saobraćajnu nezgodu, 1999. kada je sebi pokušao da oduzme život i 2011. kada je imao srčami udar.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u