Zanimljivo

I DALJE EUFORIČNA! Ceca sumirala utiske sa PUNOLETSTVA GODINE! (FOTO)

Objavljeno: 28.05.2016 | 19:49Izvor: medio.rs

Pevačica je veoma radosna što je rođendan njene ćerke obradovao mnoge.

Najveća balkanska zvezda, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prošle srede upriličila je glamuroznu žurku u prestižnom beogradskom hotelu kako bi proslavila punoletstvo svoje ćerke Anastasije Ražnatović.
Dugo planiranom slavlju prisustvovali su porodica i prijatelji, ali i brojne Cecine kolege koje su uveličale i ulepšale rođendan. Ipak, ni tri dana nije bilo dovoljno da se sumiraju utisci, te se o proslavi i dalje priča, a ekskluzivno za Pink.rs Ceca je “sabrala” svoje utiske.

– Svi Anastasijini prijatelji me zovu da se zahvale na divnom provodu. To je i bio cilj te proslave, da se prijatelji skupe, rodbina, kumovi da se dobro proveselimo. Anastasija je presrećna, još uvek je euforična. Nije materijalista, pokloni joj nisu bitni. Moram da naglasim da nije dobila onu cifru koja se pominje – rekla je Ceca kroz smeh, a potom i dodala:

– Anastasiji je drago da joj sad svi šalju poruke da su se divno proveli.

Kako za nju nema predaha, Ceca se posle proslave vratila obavezama, a ekipa Pink.rs zatekla ju je na rođendanskoj proslavi prvog ćerke Dragana J. Vučićevića, na kojoj se pojavila u društvu sestre Lidije Ocokoljić, a premijerno je otkrila šta je deli do završetka albuma.

Foto: Andrej NihilFoto: Andrej Nihil

– Ostale su mi još dve i po pesme i moram pod hitno da odem u studio – rekla je folk zvezda.

Razgovor sa Cecom imaćete priliku da pogledate u najnovijem izdanju emisije “Premijera”.

Autor: J.V./M.T.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u