Zanimljivo

HUMOR ILI VANDALIZAM: Evo kako su građani odgovorili Komunalnoj policiji posle sramnog hapšenja žene bez karte!

Objavljeno: 25.01.2015 | 17:13Izvor: Telegraf.rs

"BUSPLUS ILI HAPSIMO I BIJEMO SIROTINJU!!! Pažnja, u ovim kolima su đubretari sa značkom", piše na nalepnici zalepljenoj na vozilo komunalaca

Incident s putnicom gradskog prevoza koju je uhapsila Komunalna policija u Zemunu zato što nije imala ličnu kartu i zato što je odbila da se identifikuje, odjeknuo je Srbijom kao bomba. Građani su veoma nezadovoljni celom pričom oko Bus Plus sistema naplate, pa je ovaj slučaj privukao veliku pažnju srpske javnosti.

Prema rečima načelnika Komunalne policije Beograda Nikole Ristića, policajci su postupili u skladu za zakonom, jer je putnica A.S. (30) odbila da preda na uvid ličnu kartu i pokušala je da pobegne. Ceo incident dogodio se u Zemunu u autobusu na liniji 73.

Ko je u celoj priči zaista zaključite sami, a nezadovoljni građani već su počeli da se na neki način svete Komunalnoj policiji. Naime, na internetu se pojavila fotografiji na kojoj se vidi da je na automobilu komunalaca zalepljena nalepnica s uvredljivim natpisom.

Foto: imgur.com

Foto: imgur.com

- BUSPLUS ILI HAPSIMO I BIJEMO SIROTINJU!!! Pažnja, u ovim kolima su đubretari sa značkom – piše na nalepnici.

Kako će se cela priča oko ovog incidenta završiti ostaje nam da vidimo, a mi vas pitamo na čijoj ste strani, i da li podržavate ovo što su nepoznati počinioci zalepili na policijski automobil?


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u