Zanimljivo

Hrvatska pevačica o kombinezonu Džej Lo i JK: Sreća pa je premijera bila u Hrvatskoj

Objavljeno: 28.11.2015 | 16:13Izvor: 24sata.rs

Nakon što je poznata pevačica Dženifer Lopez obukla isti kombinezon kao i Jelena Kareluša nekoliko dana pre nje, u žižu javnosti opet je došla tema o kopiranju. Na sve to se oglasila i Maja Šuput, hrvatska pevačica koja tvrdi da se ona prva tako obukla.

U kostimu poznatog brenda u razmaku od nekoliko dana pojavile su se Jelena Karleuša i svetska zvezda Dženifer Lopez. Već neko vreme se vodi priča o tome da poznate ličnosti poput Kim Kardašijan, Bijonse, a sada i Džej Lo kopiraju stil srpske pevačice.

Kareluša se nekoliko dana pre Lopezove pojavila na koncertu Marije Šerifović u Banjaluci u izdanju koje smo mogli da vidimo i na dodeli American Music Awardsa u Los Anđelesu. Pitanje kojoj bolje stoji provlačilo se kroz medije, a na sve to se javila hrvatska pevačica Maja Šuput. Ona se naime dva meseca pre obe pojavila na proslavi rođendana jedne televozije u Hrvatskoj, a nije joj promaklo da skrene pažnju na to, s obzirom da su njen izgled svi kategorisali kao modni promašaj.

- Sećam se da su me neki čudno gledali pre dva meseca. Danas je ispalo da svaka zemlja ima svoju kraljicu stila. Sva sreća da je premijera bila u Hrvatskoj - napisala je ona ispod fotografije.

Neki mediji su spekulisali i o tome da se Jelena Karleuša pojavila i jeftinijoj verziji kombinezone od hrvatske pevačice.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u