Zanimljivo

Hitna lekarska intervencija u domu TRUDNE pevačice: Incident sa lokom ugrozio Anino zdravstveno stanje (FOTO)

Objavljeno: 20.04.2017 | 22:27Izvor: medio.rs

Pevačica je u poodmakloj trudnoći, a vesti o Rastinom privođenju su ugrozile njeno zdravstveno stanje

Pre dva danana vest da je popularni reper Stefan Đurić Rasta posle rasprave saSlobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom firme 'Maskom' priveden na razgovor u policijsku stanicu 29. novembar odjeknula je kao bomba

Kako je za Pink.rs otkrio izvor blizak sukobljenim stranama, do rasprave je došlo zbog Lokinog duga prema Rasti, a nakon toga, Loka je tvrdio da ga je Rasta fizički napao.

Supruzi popularnog repera pozlilo je nakon što joj je javljeno da je Stefan priveden na saslušanje u policijsku stanicu.

Anina prijateljica je preksinoć oko 21 čas pozvala urgentno odeljenje jedne privatne klinike, dala im adresu i rekla im da hitno dođu jer je njenoj drugarici koja je u sedmom mesecu trudnoće jako loše.

Kad je naša ekipa stigla kod Ane u stan, ona je sedela u dnevnoj sobi i društvo joj je pravila drugarica koja je i pozvala našu kliniku. Ana nam je rekla da još od popodnevnih sati oseća glavobolju, da je u sedmom mesecu trudnoće i da je zato dodatno uplašena. Odmah smo joj izmerili pritisak, koji je za njeno stanje bio izuzetno visok - 174 sa 98! Kako nam je ona sama rekla, nikada nije imala veći od 110 sa 80. Nije mi delovalo da je uspaničena, mada nam je rekla da će se sutradan javiti svom lekaru jer ne želi ništa da rizikuje zbog trudnoće - kaže izvor.

Nakon toga, Nikolićeva je odmah dobila lekove.

Primila je injekciju 'metildopa', koja je delovala posle desetak minuta. Pritisak joj je brzo pao na 140. Za svaki slučaj, naš lekar joj je propisao i tablete 'metildopa' od 250 miligrama ako joj ponovo ne bude dobro. To je jedini lek za pritisak koji trudnice mogu da koriste - zaključio je izvor s klinike.

 

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u