Zanimljivo

HIT U ISTANBULU: Karleuša helikopterom ide na mečeve Duška Tošića!

Objavljeno: 28.09.2016 | 10:53Izvor: Kurir

Srbin iz redova Bešiktaša večeras igra protiv kijevskog Dinama u Ligi šampiona, a turski magazin Fanatik ovaj meč najavljuje pišući o njegovoj supruzi

Duško Tošić doživljava najlepše trenutke u karijeri, a deo medijske svakodnevice u Turskoj čini i Jelena Karleuša, koja ne silazi s tamošnjih naslovnih strana i portala. Naš fudbaler iz redova Bešiktaša večeras bije bitku u Ligi šampiona, a u najavi meča s kijevskim Dinamom sportski magazin Fanatik bavio se njegovom suprugom.

Fotografija srpske dive ponovo je izazvala veliki broj različitih komentara, a autor teksta je naglasio da uz dobre partije Duška Tošića i njegova supruga dobija sve više ponuda za nastupe u Istanbulu. Kao ključni uslov da pregovori budu uspešni navodi se helikopterski prevoz koji je organizator dužan da obezbedi kako bi se izbegao saobraćajni kolaps u višemilionskom gradu.

U tekstu se navodi i da Karleuša na Tošićeve mečeve ide helikopterom kao prava zvezda. Jelena i Duško su definitivno popularni u Istanbulu. Navijači Bešiktaša ih obožavaju, a Duško je i sve cenjeniji među članovima uprave kluba.

- Početak sezone mu je odličan. Guneš i igrači su veoma zadovoljni što ga imaju u timu. Sad se vidi da smo uradili pravu stvar kad smo ga angažovali - rekao je potpredsednik Deniz Atalaj.

I pored svih komplimenata, Duško će morati da zamoli suprugu za mesto u helikopteru da bi došao do trening kampa, jer za njega neće biti organizovan bolji prevoz od onog na četiri točka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u