Zanimljivo

HIT: Profesor FPN se slikao kao starleta

Objavljeno: 28.07.2016 | 16:43Izvor: Kurir

Miloš Bešić u pozi poput Stanije ili Soraje, a najintimniji deo tela prekrio peškirom

Trend zavodljivog poziranja i fotki polugolih ljudi dok se ogledaju, što posebno obožavaju starlete, očigledno je toliko popularan da su se naložili i fakultetski profesori!

Doktor nauka Miloš Bešić, koji na Fakultetu političkih nauka u Beogradu predaje metodologiju sa statistikom, sociologiju i analizu sadržaja, na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj je go do pojasa, dok mu intimne delove prekriva peškir! Ispod slike je napisao da mu je „dijeta uspela“.
- Na slici se vidi Bešić, koji polugo, s cigaretom u ustima, pravi selfi u kupatilu. Ne znam da li je stvarno hteo da se pohvali kako je drastično smršao ili se šalio, ali takvu sliku svakako nismo očekivali od jednog profesora. Slika se brzo proširila među studentima - kaže jedan studenata FPN, koji nam je dostavio fotku.

I sam Bešić je verovatno shvatio da takva slika nije prikladna za jednog fakultetskog profesora koji obučava generacije budućih politikologa, diplomata, novinara i sociologa, pa ju je ubrzo izbrisao, a profile na društvenim mrežama zaključao.

Do zaključenja ovog broja Miloš Bešić nije odgovarao na upućena pitanja.

J. P.



Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u