Zanimljivo

Hit oglas za posao: Potrebna fina gospođa koja ne prevrće očima, osim ujutru kad stavlja maskaru

Objavljeno: 26.04.2017 | 17:03Izvor: Telegraf.rs

Oglas za posao koji se pojavio na Fejsbuku ruši sve predrasude

Oglas za posao koji se pojavio na društvenim mrežama ruši sve tabue. Naime, pošto postoje predrasude  da se u trgovini poslovi uglavnom nude što mlađim i što atraktivnijim devojkama bez obzira na umeće, oglas koji se pojavio na Fejsbuku to demantuje.Evo o čemu se radi i šta u oglasu piše:

– Potrebna fina gospođa za rad u maloprodajnom objektu u okolini Užica.Tražimo staru školu trgovaca. Idealno bi bilo da osoba ima barem 45 godina. Može i koja više, može i koja manje.

– Valjalo bi da voli ljude i da voli svoj posao, ali i da ponešto zna o tekstilu. Da joj nije teško da skine pedeset artikala sa polica i štendera i da sve to posle strpljivo vrati. Da ne prevrće očima, osim ujutru, kad stavlja maskaru il’ kontaktna sočiva.

– Negde verujemo da bi mrva ravnoteže ili pravde bila zadovoljena ako je reč o nekoj finoj gospođi koja je nepravedno, u prethodnim turbulentnim godinama, zamenjena nekom mlađom.

– Tražimo osobu koja zna da se svakom kaže Vi, a ume stoički da podnese ako joj nekulturna mušterija kaže Ti, koja nema strah od platnih kartica i svega onog što je novo vreme donelo, koja zna da je diskrecija deo vaspitanja i da je deo tima na zajedničkom zadatku, a ne unajmljena radna snaga koja živi od prvog do prvog.

– Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije, nudimo redovno plaćanje i poštovanje privatnosti. Ukoliko se razboli, od nas neće dobiti otkaz, nego kilogram limuna –  piše u ovom oglasu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u