Zanimljivo

HIT! DEČAK SE ZBUNIO: Teo, kako ti je žena Anastasija?

Objavljeno: 12.08.2017 | 14:58Izvor: Kurir

Teodosiću je na Kopaoniku prišao dečak i umesto za glumicu Jelisavetu Orašanin, kojom se oženio krajem juna, pitao ga za Ražnatovićevu, s kojom se zabavljao prošle godine

Miloša Teodosića zaprepastila su deca na Kopaoniku, gde već nekoliko dana boravi s košarkaškom reprezentacijom, kada su ga pitali kako mu je žena Anastasija!

Teo je košarkaški idol svih dečaka, koji izgleda prate svaki njegov korak, pa znaju i da se oženio, ali malo su pobrkali imena i pitali su ga za Cecinu ćerku, a ne za glumicu koja mu je postala supruga!

Dečja posla

- Teo je glavna zvezda na Kopaoniku, gde trenira s reprezentacijom. Mališani koji su tamo s roditeljima na odmoru sreli su Miloša na povratku s treninga, slikali se s njim, malo razgovarali... Košarkaš je bio izuzetno ljubazan, nikome nije uskratio ni odgovor ni autogram. Ponesen možda upravo takvim Teovim ponašanjem, jedan dečak se oslobodio i pitao ga: „Teo, kako ti je žena Anastasija?“

Svi su počeli da se smeju, a mališan se zbunio, pa ga je drugar lupio po glavi i rekao mu da se Teova žena zove Jelisaveta, a ne Anastasija - kaže naš izvor koji se zadesio na licu mesta.

Teodosić je dečaka pomazio po glavi i ljubazno mu odgovorio na pitanje.

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Smeh

- Milošu je bilo smešno što se dečak zbunio. Slatko se nasmejao i rekao mu: „Moja supruga se zove Jelisaveta.“ Bilo je baš simpatično - tvrdi izvor Kurira.

Zvali smo Jelisavetu (Orašanin) Teodosić kako bismo joj prepričali anegdotu. Javila se na telefon, ali kad smo se predstavili, pravila se da nas ne čuje i brže-bolje spustila slušalicu. Ponovo smo je pozvali, ali tada nije odgovarala na naše pozive, kao ni njen suprug Miloš Teodosić.

Zauzeta

ČEKA POZIV ZA SNIMANJE

Dok Miloš Teodosić boravi na planini s reprezentacijom, njegova supruga Jelisaveta je u Beogradu.

Glumica se priprema da snimi svoje scene za seriju „Ubice moga oca“.

- Snimanje „Ubica“ je u toku, a Jelisavetin lik u drugoj sezoni ima samo jednu scenu, pa će i ona imati samo jedan snimajući dan - kaže izvor Kurira iz produkcije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u