Zanimljivo

Haos u najavi: Nada Obrić ulazi u Zadrugu!

Objavljeno: 13.08.2017 | 18:44Izvor: Svet.rs

Na Televiziji Pink 6. septembra počinje sa emitovanjem “Zadruga”, predstavnik potpuno nove generacije rijalitija koji će nadmašiti sve slične formate kako u regionu, tako i u svetu, a od izvora bliskog produkciji uspeli smo da saznamo nove detalje vezane za ovaj gigantski projekat.

Željko Mitrović se sa suprugom Milicom Mitrović trenutno nalazi u Londonu, gde obavlja poslednje pripreme za ovaj revolucionarni šou i dogovara hologramske instalacije u scenografiji grada koji je izgradio za potrebe ovog projekta. Mitrović je danas otkrio da će se najbolje žurke odigravati na Trgu Bruna Marsa, ali i u Ulici Poroka gde će, nema sumnje, svi učesnici Zadruge provoditi veliki deo svog vremena, pored planina, jezera, vodopada i bazena koji će krasiti ovaj novoizgrađeni grad, ali i Bele kuće u kojoj će živeti”, ispričao nam je izvor blizak produkciji, a potom otkrio imena novih četvoro takmičara.

Takođe, Mitrović je potvrdio da će u Zadruzi učestvovati tri seks bombe, javnosti poznate kao superfinalistkinje Pinkovih zvezda, Sara Reljić, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, a njima će se pridružiti i legendarna Nada Obrić koja će se, nema sumnje, rado latiti mikrofona i sve stanovnike grada zabavljati na Trgu Bruno Marsa”, otkrio je dobroobavešteni izvor.

Inače, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović ovaj gigantski projekat najavio je kao najveći ikada u istoriji srpskih, ali i evropskih televizija, a inspiraciju za rijaliti format nove generacije dobio je u sunovratu rijaliti programa na drugim televizijama, kao i u banalizaciji rijaliti kategorije koja je, za razliku od našeg regiona, ponovo u usponu u celom svetu. Kakav je spektakl ovaj put pripremio u saradnji sa holivudskim ekspertima ostaje da saznamo za nešto manje od mesec dana, kada počinje emitovanje “Zadruge”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u