Zanimljivo

GODIŠNJICA VEZE Milica Dabović otkriva šta želi da dobije za jubilej

Objavljeno: 28.06.2016 | 00:00Izvor: Blic

Najseksepilnija srpska košarkašica Milica Dabović prvog jula slavi godišnjicu veze sa dečkom Simonom, a za „Blic“ je otkrila da bi volela skupi poklon - avion, ali i da je on veri.

- Početkom jula meni i Simonu je godišnjica i jedva čekam. Žao mi je što nećemo moći da otputujemo zbog mojih brojnih obaveza, ali očekujem neko spektakularno iznenađenje. Na primer, volela bih da mi kupi avion - rekla nam je kroz smeh, dvosmisleno, Dabovićeva, a na našu opasku da je to možda i previše, objasnila je:

- Pa ja nikada nisam ni bila skromna!

Foto: RAS Srbija

Ako joj ne kupi avion, Milica već ima sledeću želju.

- Simona svaki dan davim da mi pokloni prsten. On smatra da nam to ne treba jer mu je dovoljno samo to što sam pored njega i što nam je lepo uvek kada smo zajedno. Ipak, nadam se da će promeniti mišljenje - iskrena je Milica, koja sebe vidi kao Simonovu suprugu. A uz to mašta i da mu rodi decu.

- Da ne igram košarku, odmah bismo napravili bebu. Nas dvoje toliko volimo decu da ćemo imati punu kuću, sigurna sam - ističe Dabovićeva.

Milica i dečko Simon: Da ona ne igra košarku, odmah bi pravili bebu
Foto: FacebookMilica i dečko Simon: Da ona ne igra košarku, odmah bi pravili bebu

I pored brojnih obaveza oko košarke, početkom jula ima promociju reklamne kampanje koju je uradila za poznati brend kupaćih kostima.

A kako se trenutno nalazi u Herceg Novom, na svim društvenim mrežama svakodnevno kači fotografije sa plaže kojima oduševljava pratioce.

 "Simona svaki dan davim da mi pokloni prsten, ali on smatra da to nije potrebno".

Pre nego što je došla u Herceg Novi, zajedno sa Simonom putovala je u Pariz i to je na neki način bila uvertira za proslavu godišnjice.

Foto: Privatna arhiva

- U Parizu nam je bilo divno. Pre ulaska u Francusku imali smo brojnih poteškoća jer smo putovali preko dvadeset sati zbog nevremena koje nas je zadesilo u Sloveniji. To je bilo nešto jezivo. Jedva sam se suzdržala da ne vrištim. Ipak, kada smo stigli u Francusku, vreme se prolepšalo, pa smo uživali u šetnjama, razgledanju i ljubavi - kaže nam Milica.

Simon ju je, kako kaže, držao kao malo vode na dlanu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u