Zanimljivo

GODINU DANA OD SMRTI PEVAČICE: Usnija danas dobija spomenik, a ODUŠEVIĆE VAS ono što će uraditi kolege!

Objavljeno: 01.10.2016 | 10:16Izvor: medio.rs

Pevačica je preminula prvog dana oktobra prošle godine nakon trogodišnje bitke sa rakom pluća.

Usnija Redžepova, koja važi za jednu od najpoznatijih pevačica romske muzike, preminula je pre godinu dana, ali njena porodica i kolege čine sve kako bi očuvali sećanje na nju. Usnija je sahranjena u oktobru prošle godine u Skoplju, a njeni najbliži rođaci danas će joj podići spomenik.

Budući da se danas navršava godinu dana od smrti poznate pevačice, idućeg petka će njene kolege prirediti specijalno druženje u njenu čast u kafani Goce Stojićević.

Usnija Redžepova, Foto: PrintscreenUsnija Redžepova, Foto: Printscreen

– Brzo je prošlo ovih godinu dana, to smo svi konstatovali, ali šta da se radi, sve je to život. Usnija je bila sjajna, originalna i neponovljiva umetnica. Nažalost, otišla je tako kako je otišla. Ne mogu da prisustvujem podizanju spomenika, jer sam u Crnoj Gori, ali u petak me očekujte na tom druženju, gde ćemo pevati njene pesme i sećati se lepih trenutaka provedenih sa njom – otkrila je Merima Njegomir.

Merima Njegomir, Foto: KobraMerima Njegomir, Foto: Kobra

Pevačicu Nedu Ukraden su mnogi osudili zbog sporne selfi fotografije koju je napravila sa Usnijom dok je bolesna pevačica ležala u bolničkoj postelji. Loše uspomene koje je vezuju za taj period ostavila je iza sebe, ali i dalje pati zbog njenog odlaska.

Neda Ukraden, Foto: Andrej NihilNeda Ukraden, Foto: Andrej Nihil

– Neverovatno da je tako brzo prošlo vreme od njene smrti. Kao da sam joj juče bila u poseti. Non-stop mi je u mislima. Užasno mi nedostaje i to ne mogu da opišem. Bila je jedna sjajna žena, ali ipak su ostale njene pesme da žive, te je na neki način ostala besmrtna i to je ono što je lepo, iako je njena priča tužna – poručila je Neda koja će, takođe, zapevati u čast preminule koleginice.

Podsetimo, Redžepova je izgubila tri godine dugu bitku sa rakom pluća, zbog kojeg je preminula. Iza sebe ima veliki broj hitova kao što su “Niška banja”, “Zbog tebe, mori, Leno”, “Kazuj, krčmo, džerimo” i ostale.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u