Zanimljivo

GLUMAC OTVORIO DUŠU: Roditelji su me pritiskali da se ženim, ali sam im objasnio ZBOG ČEGA NEĆU!

Objavljeno: 27.10.2016 | 10:03Izvor: medio.rs

Milan je privatni život uspeo da sačuva za sebe, što mu, kako sam kaže, nije bilo teško.

Glumac Milan Vasić, koji je imao mnogo zapaženih uloga u domaćim filmovima i serijama, još nije našao svoju srodnu dušu, što je stvar zbog koje mu roditelji najčešće zameraju.

Iako ima 37 godina, on ne brine što još nije u bračnoj zajednici i što još nema decu, kao mnogi njegovi vršnjaci.

U intervjuu za magazin “Hello!” pričao je otvoreno o ovim stvarima, otkrivši zbog čega nijednu devojku nije predstavio javnosti i kako se izborio sa prigovorima roditelja.

– Često razgovaram sa njima na tu temu. U početku su vršili pritisak, ali posle mnogo sati razgovora shvatili su i prihvatili moj stav. Da se oženim da bih usrećio roditelje i narod, pa da se razvedem za šest meseci i unesrećim sebe, to me ne zanima. Svima je jasno da ništa ne ide na silu – rekao je on.

Za sve ove godine bavljenja javnim životom, nijedna od njegovih devojaka nije se pojavila pored njega u javnosti.

– Ne dajem informaciju i ne obaveštavam druge o tome, ponašam se slobodno, ne uzbuđujem se oko takvih stvari i mislim da zbog toga ne privlačim pažnju tim dleom svog života. Kada spostavljam fotografije na društvene mreže i napišem da sam u nekom lokalu, onaj ko je tu videće me sa društvom, neće tu biti nekih intimnih scena. To je sve. Nije uopšte teško zadržati neke stvari za sebe, ako to želiš – kaže Milan za “Hello”.

V. T.

  • pink.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u