Zanimljivo

"GLADNA SAM IGRALA PREDSTAVE": SRPSKA GLUMICA KOJA JE PRIZNALA DA TEŠKO ŽIVI OD GLUME ODLUČILA DA UĐE U RIJALITI!

Objavljeno: 17.08.2017 | 14:11Izvor: Puls

Početak novog rijalitija se željno iščekuje, a glumica je potvrdila svoje učešće.

Čuvena glumica Žiža Stojanović, koja se proslavila ulogom kelnerice Cane Fontane u TV seriji "Srećni ljudi" pridružiće se stanarima "Zadruge", novog rijalitija koji startuje 6. septembra na TV Pink. Ona ne krije zadovoljstvo zbog toga što je dobila poziv za učešće.

Žiža StojanovićŽIŽA STOJANOVIĆ • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE

- Počastvovana sam što su se mene setili, veoma sam se iznenadila! Prvi put ulazim u tako nešto i veoma se radujem, niko me puškom nije terao. Pogotovo mi je drago što već poznajem neke osobe koje će ući. Počastvovana sam! Prijatelji me plaše, kažu: "Kako ćeš ti tamo izdržati, tu je puno osoba, stresa..." Valjda ću se snaći, narod me voli, ja to znam. Kako će mi biti, videću. Unuk će mi čuvati stan, imam i fine komšije, spremam polako garderobu... Biće sve to dobro - u dahu priča Žiža i nakratko se osvrće na svoju ljubav prema glumi, ali i trenutnu neisplativost ove profesije kojoj je posvetila čitav svoj život.

- Ja glumu volim, nekada sam i gladna igrala predstave... Četrdeset godina sam prvakinja, igrala sam 120 uloga, ali nisam dobila nacionalnu penziju. Ali, ne žalim se. Najviše na svetu volim glumu i scenu, jedva čekam u rijaliti! - kaže Žiža.

Žiža StojanovićŽIŽA STOJANOVIĆ • RAS / RAS SRBIJA

Ona je otkrila i kako će se ponašati kada 24 sata bude bila pred kamerama.

- Ja ne glumim ni na sceni - samo oponašam lik. Biću u "Zadruzi" kao što sam i u životu, mislim da ću se dobro snaći. Neće mene niko tamo pojesti, kao ni ja njih - otkrila je Žiža i dodala da joj je Nada Obrić, sa kojom će se družiti u rijalitiju, veoma simpatična.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u